Uhvatio dijete (3) koje je palo s balkona petog sprata: OVO JE HEROJ KOJI SPASIO CURICU – EVO ŠTA SE TAČNO DOGODILO!


uli smo vriskove iz zgrade koji su nam privukli pažnju. Čuo sam čovjeka da vrišti kad je vidio djevojčicu kako se naginje na rubu. Djevojčica se sve više naginjala i penjala, držala se samo s dvije ruke, a noge su joj bile u zraku”, opisao je bankar Mattia Aguzzi

Herojem je proglašen 37-godišnji Talijan nakon što je čudesno uhvatio trogodišnju djevojčicu koja je pala s balkona na petom katu. Mattia Aguzzi, bankar iz Torina, rekao je da su on i njegova djevojka u subotu oko 11 sati po lokalnom vremenu išli do pekarnice u središtu Torina, piše CNN.

– Izašao sam sa svojom djevojkom kupiti hjeb i čuli smo vriskove iz zgrade koji su nam privukli pažnju. Čuo sam čovjeka da vrišti kad je vidio djevojčicu kako se naginje na rubu. Djevojčica se sve više naginjala i penjala, držala se samo s dvije ruke, a noge su joj bile u zraku – opisao je Aguzzi. Vikanjem je pokušao privući pozornost djevojčice, ali je shvatio da ga ne čuje. Tada je procijenio gdje bi djevojčica mogla pasti i stao je na to mjesto.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*