Privacy Policy

USLOVI KORIŠTENJA
Korištenjem našeg sajta kuharskecarolije.info portala prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti. Nijedan dio kuharskecarolije.info portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe. USLOVE KORIŠTENJA KORISTIMO DA BISMO ZAŠTITILI NAŠE POSLOVANJE. 

KONTAKT: Za bilo šta što vas zanima, kontaktirajte nas putem naše e-mail adrese kuharskecarolije89@gmail.com.

kuharskecarolije.info sadrži objave koje su objavljenje u dobroj namjeri, kuharskecarolije.info može se smatrati za sadržaje izvan kuharskecarolije.info. Koriste za vlastitu odgovornost.

kuharskecarolije.info, tekstovi su informativnog karaktera.

Sve što vam je potrebno postavite pitanja, kuharskecarolije.info odgovaraju na to, ali nisu zaduženi za one koji krše pravila da sve komentare izbrišu.

Zbog velikog broja komentara, brišemo komentare bez najave ikakve od onih kojih krše pravila.

Ukoliko smtrate da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti kuharskecarolije.info portal putem email-a: kuharskecarolije89@gmail.com

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA: Kada posjetite naš sajt, on direktno beleži podatke o prisustvu. ip-adresu, vreme. Ne beleži e-mail adresu