Prestupni Dan Dan 29.2.2024: EV0 ŠTA SUTRA MOŽETE 0ČEKIVATI


Konjukcija Sunca i Saturna donijet će dublja promišljanja i sazrijevanje na jednoj višoj razini. Dužnost će biti kriterij po kojem će se dosta toga odvijati. Pripremite se za budućnost i postavite mehanizme koji će vam pomoći u napredovanju sada. Konjukcija Venere i Marsa donijet će malo jače strasti pa neće izostati ni jačih ljubavnih događanja, što će onom prije spomenutom dodati na životnosti i dinamici. I konačno, Jupiter je sve bliže konjukciji s Uranom, što će otvoriti neka neočekivana vrata i zanimljive dobitke. Mjesec je ove godine na taj dan u Škorpionu i s obzirom da je Sunce u Ribama, vitalnost će biti povećana. Vibracije su dobre. Preporuka je da ovaj sretan dan maksimalno iskoristite jer astrologija predviđa dolazak ugodne i harmonične energije.

Veljača/februar se bliži svom kraju, a u njoj je ove godine i jedan dan više. 2024. je prijestupna godina, što znači da ima 366 dana, a oni koji slave rođendan svake četvrte godine, ove godine moći će ga proslaviti na svoj pravi datum.

Prijestupne godine postoje zbog toga da se kalendar koji ljudi koriste uskladi sa Svemirom ili astronomskom godinom. U protivnom, da ne postoji taj dan “viška” svake četvrte godine, s vremenom bi došlo do pomicanja kalendara i svi procesi u prirodi bi nam se činili pomaknuti.

Ove godine, 29.2.2024. na nebu će biti nekoliko markantnih konjukcija pa je za očekivati da će oni koji taj dan slave rođendan imati bitnu godinu. Osjećaj oslobođenja i optimizma prožimat će zrak. Sigurno će nam to podići raspoloženje i dati vjeru u naše snove i ambicije. Sada možemo svoje snove pretvoriti u stvarnost i raditi ono što nas motivira. Ako održavamo fleksibilan i otvoren stav, tada možemo reći “da” prilikama koje nam se ukažu.

Konjukcija Sunca i Saturna donijet će dublja promišljanja i sazrijevanje na jednoj višoj razini. Dužnost će biti kriterij po kojem će se dosta toga odvijati. Pripremite se za budućnost i postavite mehanizme koji će vam pomoći u napredovanju sada. Konjukcija Venere i Marsa donijet će malo jače strasti pa neće izostati ni jačih ljubavnih događanja, što će onom prije spomenutom dodati na životnosti i dinamici.

I konačno, Jupiter je sve bliže konjukciji s Uranom, što će otvoriti neka neočekivana vrata i zanimljive dobitke. Mjesec je ove godine na taj dan u Škorpionu i s obzirom da je Sunce u Ribama, vitalnost će biti povećana. Vibracije su dobre.

Preporuka je da ovaj sretan dan maksimalno iskoristite jer astrologija predviđa dolazak ugodne i harmonične energije.

Prema numerologiji, svaki broj ima duboko simboličko značenje. Slijedeći obrasce u brojevima, kao što astrolozi prate kretanje planeta, možemo steći uvid i poboljšati svoj svakodnevni život. Kako bismo doveli svoje živote u sklad sa svemirom, možemo iskoristiti posebnu energiju koju nosi svaki broj, uključujući i kalendarske datume.

Numerološko značenje ovogodišnjeg prijestupnog dana je 3. Evo kako se brojevi raščlanjuju: 29/2/2024 = 2 + 9 + 2 +2+ 0 + 2 + 4 = 21, što se pretvara u 2 + 1 = 3. Numerologija kaže da energija broja tri utječe na otvorenost za nove ideje, maštu i razgovor. Sada je vrijeme da svu svoju pozornost posvetite svom strastvenom projektu i dovedete ga do kraja.

Osim toga, prijestupni dani su značajni u numerologiji zbog prisutnosti glavnog broja 11. Povrh toga, možete očekivati jaču vezu sa svojom intuicijom i duhovnim vodičima budući da je prijestupni dan uvijek 29.2. (2 + 9= 11). Značenja glavnog broja 11, prema numerologiji, su jedinstvo, osjetljivost, intuicija i povezanost. Njegova je svrha unijeti sklad i jasnoću, a jedan je od najmoćnijih brojeva u numerologiji.

Poruka Majstora broja 11 je poziv na usklađivanje s kozmosom. Prepustite se novim perspektivama i načinima gledanja na svijet upravo sada.

Budući da je 29/2 tako rijetka vibracija, može izazvati i neku vrstu efekta valovitosti u nama. Ovo mreškanje nam stvara priliku za “skok” naprijed u vlastitom duhovnom rastu i evoluciji.

Iz astrološke perspektive zanimljivo je da prijestupni dan pada u znaku Riba. Energija i esencija Riba doista se odnosi na povezivanje s našom dubljom sviješću, emocijama i duhovnošću. Imati još jedan dan za uživanje u vibraciji Riba gotovo se čini kao način na koji nas svemir podsjeća na važnost svijesti i našeg duhovnog napretka.

Prijestupni dan nam daje dodatno vrijeme da obavimo stvari, a to stvara vibracijski utjecaj na dimenziju vremena u Svemiru. Kako biste najbolje iskoristili energiju prijestupnog dana, pokušajte osvijestiti nešto s čime želite iskoračiti u svom životu. Procijenite gdje želite stvoriti više vremena i energije za nešto i pošaljite svoje namjere u Svemir.

Dok stvaramo ovaj skok i širimo dimenziju vremena, provjerite možete li također zadržati prostor za činjenicu da je sve što stvarno imamo sadašnji trenutak.

U višim dimenzijama i dok podižemo vlastitu vibraciju, shvaćamo da nema vremena. Sve se jednostavno događa u sadašnjosti. Nema prošlosti ni budućnosti; sve je samo trenutak Jednote, piše Forever conscious. Sve vrijeme se kotrlja u jedan jedini trenutak vječnosti.

Ovo može biti teško razumjeti, ali što si više dopuštamo da budemo prisutni, umjesto da smo izgubljeni u prošlosti ili budućnosti, to se više možemo približiti razumijevanju ovoga i osjetiti njegovu istinu.

Možemo iskoristiti energiju ovog dana da se usredotočimo na ono što naš um, tijelo i duša možda pokušavaju iskomunicirati s nama. Da bismo to učinili, moramo se smiriti i slušati mudrost svog tijela. Što nam poručuje kroz simptome ili tegobe?

Da bismo se uskladili sa svojom dušom, također trebamo sjediti u tišini i slušati svoje osjećaje. Što nam poručuju?

I konačno, za povezivanje sa snagom našeg uma, prakse poput vođenja dnevnika mogu stvarno pomoći. Jednostavno uzmite olovku i papir i počnite zapisivati što god vam padne na pamet. Nastojte pisati barem 10-15 minuta kako biste imali priliku duboko kopati.

Razmislite o ciklusu koji ste prošli od posljednjeg prijestupnog dana prije četiri godine. Možda razmislite o bilo kojim lekcijama ili životnim događajima koji su se ponavljali ili bilo kojim obrascima koji su se pojavili tijekom posljednje 4 godine.

Vidite možete li donijeti možete identificirati lekcije ili darove koji su se otkrili i kako su oni mogli potaknuti vaš rast.

Ako primijetite obrazac ili ponovljene događaje, ne brinite kako to “popraviti”. Samo to priznajte, postanite toga svjesni i prakticirajte malo ljubavi i suosjećanja prema sebi i svim događajima koji su se odvijali.

29. veljače/februara je kao hodanje kroz portal koji nam je dostupan samo svake četiri godine, stoga se otvorite energijama koje se nude i pogledajte koje znakove ili smjernice dobivate.

Razmišljajte o ovom danu kao o posebno snažnom prolazu vibracijske energije kroz koji možete proći kako biste napredovali u svom životu.

(Atma.hr)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*