SPASIO ŽIVOT DJEVOJČICI: Aco Pejović joj platio liječenje: Sada se zdrava pojavila na bini sa poklonom


SPASIO ŽIVOT DJEVOJČICI: Aco Pejović joj platio liječenje: Sada se zdrava pojavila na bini sa poklonom: POGLEDAJTE REAKCIJU PJEVAČA

Aco Pejović, jedan od najpoznatijih domaćih pjevača i veliki humanitarac, ostvario je zavidnu karijeru, a mnogobrrojne pjesme su se potvrdile kao veliki hitovi, koji se stalno traže po kafanama i klubovima. Ipak, jedan događaj koji se odigrao sinoć, pamtiće do kraja života.

Prepoznatljiv po pojavi i peskovitom glasu, svoju slavu nije iskoristio da bi se bahatio, već je gradio svoju karijeru i čuvao sopstvenu porodicu. Ono što je ostalo izvan medijskog reflektora je i činjenica da je Pejović dosta učestvovao u humanitarnim akcijama, ali nikada od toga nije pravio pompu.

Nedavno na jednom njegovom nastupu u Vitezu, dogodila se erupcija emocija kada se pojavila djevojčica kojoj je Pejović prije deset godina spasio život. Pjevač je donio novac za liječenje od opake bolesti malene Almire, koja to nikada nije zaboravila, te je došla da ga iznenadi i uruči mu poklone.

Pjevač je zanijemio od šoka, te ju je od srca zagrlio i stegao svom snagom, a suze nije uspio da zadrži. Sa Almirom došla je i njena majka koja je Acu uručila poklone i još jednom mu se zahvalila za čin koji je spasio njeno dijete. Na bini se dogodio rolerkoster emocija, a publika je pala u trans i ispratila ovo iznenađenje sa najjačim aplauzom ikada. (balasevizam.novi.ba)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*