VJEROVALI ILI NE – SIRĆE UKLANJA B0RE, AKNE I STARAČKE PEGE ! Ovako Se Koristi


Sirće, verovali ili ne, nije korisno samo u kuhinji, već je jedan od najboljih prirodnih kozmetičkih sastojaka koji nam je na raspolaganju. Uz to, sirće je jeftino i lako dostupno. Upotreba sirćeta na vašem licu je sigurna, s obzirom da je to prirodni proizvod. Međutim, ako želite najbolje rezultate, moraćete da ga koristite na pravi način.

#Lupon
Jedan od najpoznatijih kozmetičkih prednosti sirćeta je da je ono izvrstan adstringent. Sirće je prirodni adstringent koji pomaže u zatvaranju pora. Nakon čišćenja lica, nežno ga obrišite tuferom umočenim u jabukovo sirće.

Uklanja osunčani ten

Sirće je takođe poznato kao sredstvo koje uklanja osunčani ten. Ima moć limunske kiseline, pa zbog toga pomaže u uklanjanju boje. Nakon što se vratite sa sunčanja, umočite vatu u sirće i obrišite lice. Možete dodati malo soka od paradajza u sirće kako bi ovo sredstvo bilo što delotvornije.

Leči akne

Sirće je definitivno čistač. Jedna od glavnih koristi sirćeta na licu je da leči akne. S obzirom na to da je sirće citrus po prirodi, ima sposobnost da ubije zarazne bakterije na koži. Pomešajte sirće sa uljem sandalovine i stavite na lice. Ova maska sa sirćetom je izuzetno delotvorna za lečenje akni i ožiljaka.

Anti-ejdžing

Upotreba sirćeta na licu takođe ima neka anti-ejdžing svojstva. Sirće može usporiti starenje kože. Pomešajte med i sirće i namažite na vaše lice. Držite 10 minuta i isperite mlakom vodom. To sprečava pojavu bora i staračkih pega piše zdravlje i kuhinja


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*