“Bio sam oženjen kad sam upoznao lijepu djevojku” Share


“Upoznao sam lijepu djevojku, a tada sam imao ženu i kćerku od 4 godine.

Ostavio sam svoju ženu, plakala je i molila me je samo da budem tu da dijete ima oca, ne moramo biti u braku i ne moramo spavati u istoj sobi..

 

sad-man-sitting-in-hoodie

Odbio sam je naravno, i otišao. Zadnje što sam vidio jeste tužan pogled ćerke i očajan pogled žene..Zatvorio sam vrata, i više ih i nisam otvorio.. Sreo sam ženu na ulici prije neki dan.

Ona je šetala s kćerkom, i verovatno njenim mužem.. Pogledala me je, i ja sam nju.. U očima sam samo vidio prošlost i svako je otišao svojim putem.”

ispovikest

(Ispovesti.com)

BONUS ISPOVEST:

“Tata mi je umro kada sam imala 5 godina.

 

“Tata mi je umro kada sam imala 5 godina. Od tad mama i ja živimo same prilično skromno. Sve “muške” poslove u kući radim ja.

 

Krečim, molujem, mijenjam crknute dijelove, kosim itd. mimo ostalih kućnih poslova i studiranja. Danas smo mama i ja čistile i krečile jednu od prostorija.

Sponsored by Luponmedia

Ja sam onako uprljana od kreča krenula do kontejnera da bacim smeće, a trojica likova su uperili prste u mene i smIjali se do suza.

 

Bukvalno su pali na kolena od smijeha. Ja sam smiješna što sve moram da radim sama sa majkom? Ja sam smiješna što nemam para da platim majstora, a želim da živim u čistom? Ja sam jadnica što želim da imam pristojan dom?

 

E baš vam hvala.”

 

(Izvor: Ispovesti.com)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*