STIŽE NAJMOĆNIJI DATUM 8.8. – EVO ZAŠTO ĆE TAJ DAN BITI VELIKA PREKRETNICA


Na ovaj dan isporučuje se visokofrekventna energija u naša bića, omogućujući nam da probudimo svoje istinske potencijale, iscijelimo svoja srca i širimo duhovnu mudrost. Energija portala Lavlja vrata je moćna i tu je da proslavimo ponovno rođenje i povratak naše duhovne energije.

Portal Lavlja vrata aktivira se izlaskom zvijezde Sirius, to se događa od kraja srpnja/jula sve do sredine kolovoza/avgusta, međutim važnost numerološkog niza 8-8 i Sunce koje doseže polovicu puta u ovom trenutku (vrhunac Lavlje energije), učinilo je da je 8.8. dan kada slavimo portal.

Sirius se smatra našim Duhovnim Suncem, tako da su izlazak i povratak Siriusa drevni astrolozi vidjeli kao ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije planeta.

Dok naše zemaljsko Sunce obasjava naš fizički svijet, koji je iluzija, naše Duhovno Sunce obasjava istinu naše bezvremene duše.

Drevni su bili vrlo usklađeni sa zvijezdom Sirus, jer su vjerovali da su to vrata u nebo i dom bića viših vibracija. Vjerovali su da energija Siriusa nosi visoko naprednu mudrost koju možemo iskoristiti kad god je Sirius jak na nebu.

Dok je naše Sunce odgovorno za zračenje života našim fizičkim tijelima, Sirius je odgovoran za zračenje života našim duhovnim tijelima. Zbog toga otvaranje portala može donijeti buđenja i podići našu svijest na nove visine.

Numerološki niz 8-8 ukazuje kako je potrebno pripremiti se za pozitivne događaje. Simbolizira ravnotežu i unutarnju stabilnost.

U numerologiji predstavlja beskonačnost i aktivaciju DNK, što nam omogućuje da uzmemo ovu energiju Siriusa i pretočimo je u samu srž našeg bića. Također možemo otključati i unaprijediti pamćenje naših stanica omogućujući nam da u svoje biće unesemo više iscjeljenja, mira i ljubavi.

Broj 8 također predstavlja beskonačnost – beskonačnu dušu koja jesmo i beskonačno putovanje na koje idemo.

Energija portala Lavlja vrata je moćna, ali je tu da je iskoristimo, da proslavimo ponovno rođenje i povratak naše duhovne energije. Možete ga koristiti da pozovete natrag sve dijelove svog duha za koje smatrate da su izgubljeni ili skriveni na putu. Portal možete koristiti da obnovite svoju energiju i da se osjećate dobro u svom tijelu.

Portal aktivira srčanu čakru, stare ili čak trenutne rane srca mogu se pojaviti kako bi se iscijelile. Možda se konačno osjećamo slobodnima od bilo kakve žalosti ili tuge koja je opterećivala naša srca.

Također se aktivira čakra trećeg oka. Možemo se osjećati intuitivnije ili naučiti nešto novo o načinu na koji nam intuicija govori. Naša će intuicija vjerojatno biti jaka.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*