SANJALI STE BLISKU OSOBU KOJA JE PREMINULA


Jesu li snovi u kojima se pojavljuju poginuli prijatelji i obitelj uglavnom sjećanja razrađeni u snovima, koji nam pomažu da još bez problema prođemo kroz tijek tuge? Ili nas opet naši dragi pokojnici doista posjećuju?

Prihvaćam da bi oboje moglo biti valjano. Bez obzira na to, prema Elizabeth Kubler-Ross, čežnje za našim prijateljima i obitelji opet su bili “istinski kontakti na onostranom planu s porukama za ljude koji su otišli.” Možda ćete biti šokirani kad otkrijete kako možete prenijeti poruku preminuloj osobi.

Smatrajte korespondenciju dvosmjernom cestom koja može dopustiti da se dogovor duha riješi i/ili zadovolji.

Ove fantazije su dar kojim ostajete povezani s onima koje volite i dajete izravan pristup svojim “nebeskim” moćima, naklonostima i oštroumnosti vaše višestruke duše, sastavlja Atma.

U slučaju da niste stručnjak za jasne snove, teško je pritisnuti tipku fantazije i jamčiti da će se vaš dragi na suprotnoj strani pojaviti u snovima na vašu molbu.

U svakom slučaju, svatko može dati svoj doprinos, a onda neka završi.

Kako biste dobili maštovitu poruku od svoje drage osobe na suprotnoj strani ogrtača, preporučamo popratne:

1. Zapalite plamen

2. Promotrite fotografiju pojedinca ili uhvatite predmet koji vas povezuje s njim

3. Zatvorite oči i nadahnite sjećanje na tu osobu … neku lijepu uspomenu

4. Zatvorenih očiju ili dok promatrate fotografiju u reflektirajućem stanju, strukturirajte upit koji imate o njoj. Ili, s druge strane, u osnovi možete pitati a evo traga: “Pošalji mi poruku u fantaziji o ‘X’.”

Glavna stvar koju trebate znati je da su vaši sveti glasnici (vaši prijatelji i obitelj) s vama na mjestu koje je poznato po snovima. Znajte način na koji je njihov uvid i ljubav općenito tu za vas svaki put kada to želite ili trebate.

Nikada se više ne trebate osjećati sami na planeti, jer, u takvom slučaju da možete shvatiti koliko ste pomoći i smjera dobili od suprotne strane, ni u jednom trenutku ne biste mogli plakati u budućnosti. Dopustite toj energiji da zasiti vaša sredstva, vrijeme prekida i izbore.

Upustite se u višu točku gledišta svojih prijatelja i obitelji i zamislite kako vas oni vide, kako vas podržavaju i kako vam pomažu.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*