Super Jeftin Trik: Ako Stopala Istrljate Mješavinom 0va Dva Sastojka, Suha Koža Će Sama Početi Da Otpada


Njegu stopala često zanemarujemo, a kako dolaze topli, sunčani dani “uskačemo” u otvorenu obuću i ovo postaje problem – niko ne voli da vidi zadebljale pete i zapuštenu kožu na stopalima.

 

Ponekad čak ni redovan pedikir nije dovoljan da se otarasimo stare, zadebljale kože, već je neophodno da stopalima pružimo kompletan tretman i hranljive kreme i pilinge, kako bi bila mekana poput bebine kože, piše Blic Žena.

Ipak, postoji trik iz domaće radinosti koji garantuje da ćete se bez muke riješiti suhe i oštećene kože, a za isti vam treba samo sastojka, koje vjerujemo da već imate u kuhinji.

VIŠE NA WEBU

 

4 biljke koje odmah prodiru i popravljaju zglobove
Nautubone

Jedna žlica prije spavanja i izgubit ćete 16 kg u 2 tjedna
Quick Fit

Prirodni način da se riješite bola u kolenu u par sati!
Herbolo

Da li imate više od 80 kg? Doći ćete do 56 kg! Zapišite recept
Quick Fit
Pripremite nekoliko tableta aspirina (izmrvite ih prethodno, sve dok ne dobijete prah), limunsku kiselinu (limuntus) i malo vode. Ovom smjesom istrljajte stopala, a potom stavite stopala u najlon kese i preko toga navucite čarape. Poželjno je da prije nego što uradite ovaj piling, stopala potopite u toplu vodu na 20 minuta.

Sačekajte 15 minuta, pa sklonite kese sa nogu, i premažite ih hranljivom kremom. Postupak ponavljajte u narednih pet do sedam dana i primijetićete kako vam se stara koža doslovce ljušti, a vaša stopala postaju mekana i glatka.

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*