Poprskajte Noću 2 Sastojka Iz Kuhinje Na Vjetrobransko Staklo I Ujutr0 Se Neće Smrznuti: Neprocjenjiv Trik


Evo kako da spriječite smrzavanje vašeg prtljažnika i energično ga očistite ujutro.

Uz nekoliko savjeta koje smo vam donijeli, ujutro možete ići na posao a da se ne smrznete dok grebete staklo svog ljubimca i psujete zimu i led.

1. Pomiješajte sirće i vodu u omjeru 3:1 i sipajte u bocu sa raspršivačem. Poprskajte ga na vozačevo sedište noću kada nije zaleđeno.To će sprečiti stvaranje leda preko noći i da se sledećeg jutra nađete u autu bez prethodnog čišćenja. Uživajte u zimi tako što ćete svake noći prskati sva stakla na automobilu.

2. Pomiješajte alkohol i vodu u omjeru 2:1 i sipajte u bocu sa raspršivačem. Prskajte prozore noću kada na njima nema leda. Ova tečnost će trenutno ukloniti led iz vaše čaše i možete je koristiti za čišćenje čaše ujutro kada je malo smrznuta. Možete poprskati unutrašnjost prtljažnika kako biste spriječili zamagljivanje.

3. Obavezno dodajte 5 kašika alkohola u tečnost za brisače da biste izbegli zaleđivanje i ružne linije kada je prskate po staklima automobila. Koristite kao i obično, samo dodajte alkohol kako biste spriječili stvaranje leda na vjetrobranskom staklu.

U tim slučajevima će vam dobro doći i staro ćebe ili karton koji možete noću staviti na vrh kofera i tako potpuno prekriti staklo. Obavezno pritisnite krajeve ćebeta ili kartona na vrata kako biste ih držali na jednom mjestu. Ujutro, jednostavno pomjerite pokrivač tako da možete pokriti ostatak prozora vašeg automobila.

preuzeto


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*