“Napustila Sam B0snu I Hercegovinu Prije 15ak Godina…”


Napustila sam Bosnu i Hercegovinu prije 15ak godina. Pošto sam imala aktivan kredit u banci, redovito sam slala novac mami da uplaćiva za kredit. Uvijek bih dodala 50ak, 100 eura njoj da se nađe po potrebi, ovisno koliko sam mogla.

Prije nekoliko dana sam došla na godišnji kući i rekla mami da… kupujem stan uskoro, ona je otišla u sobu i donijela kovertu. Sav novac koji sam slala njoj ona je ostavljala na kamaru, sa željom da mi da kad dođe vrijeme. Isplakala sam se kao malo dijete.

0vo Su Najveće Dobrice Zodijaka: Uvijek Spremni Da Pomognu, A Ne Traže Ništa Zauzvrat

U SVIJETU u kojem se ponekad čini da manjka dobre volje, postoje horoskopski znakovi koji se ističu svojom nevjerojatnom dobrotom prema drugima. Istražimo koji su to znakovi poznati po dobroti koja nema granice i zašto su tako nesebični u svojim djelima.

Ribe
Ribe su izrazito suosjećajne i intuitivne te su spremne pružiti podršku i pomoć onima u potrebi bez obzira na okolnosti. Njihova empatija i ljubaznost osvjetljavaju svaki kutak svijeta.

#Lupon
Rak
Rakovi su iznimno brižni prema bližnjima i uvijek su spremni priskočiti u pomoć. Njihovo toplo srce i pažnja prema drugima čine ih izvorom podrške u bilo kojem trenutku.

Djevica
Djevice su temeljite i odgovorne, a njihova dobrota izražava se kroz pružanje praktične pomoći i rješavanje problema drugih. Njihova nesebična narav čini svijet boljim mjestom.

Vaga
Vage su posvećene održavanju ravnoteže i mira, kako u svojim odnosima tako i u širem društvenom kontekstu. Njihova nastojanja za pravednošću i jednakosti često inspiriraju druge da slijede njihov primjer.

Ovi znakovi su poznati po svojoj nevjerojatnoj dobroti jer vjeruju u moć ljubavi i podrške. Njihova spremnost da se nesebično angažiraju i pruže ruku pomoći onima u potrebi čini ih našim uzorima u svijetu koji treba više takvih ljudi.

(Index.hr)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*