“NAJG0RE” ŽENE SE RAĐAJU U 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Kad Uhvate Muškarca, Nema Mrdanja


Žene Bikovi su često veoma nezavisne. To znači da se mogu brinuti o sebi kada su u pitanju novac i odnosi. Neće moliti partnera za poklone ili naklonost, iako bi se njihov partner možda želio osjećati potrebnim. Ako neko povrijedi ženu Bika, ona će otići i nikada se neće osvrnuti. Biti u braku sa ženom Bikom može biti izazov jer njihov partner mora uvijek biti “ispravan i na mjestu”, što nije uvijek lako. S druge strane, ovi kvaliteti mogu biti i dobri. Žene Bik se neće igrati sa osećanjima svog partnera. Međutim, neki partneri kažu da žene Bikovi mogu biti previše ozbiljne i da im nedostaje topline i uzbuđenja.

Žene Ovnovi zaista vole da budu glavne i uvek brzo obave stvari. Imaju mnogo energije sa planeta. U vezama vole da imaju kontrolu i preuzimaju kontrolu. Samo neko ko zaista voli ženu Ovna i strpljiv je sa njom uvideće koliko ona može biti ljubazna i brižna. Ali tek nakon što osjeti da je dobila sve svoje bitke. Drugo mjesto zauzima Devica. Devica može spolja izgledati kao savršena žena. Njena kuća je uvijek uredna, dobro se brine o mužu i uvijek ima dobre savjete. Međutim, ako ste zainteresovani za ženu Devicu, trebalo bi da znate da ona ima velika očekivanja i da se lako može uznemiriti ako stvari ne idu po planu.

Vrlo teško podnosi neuspjeh i ako se posvađate s njom, mogla bi oštro reagirati, pa čak i prekinuti s vama privremeno ili trajno. Iako to nije fer, nedostaje joj samopouzdanja i zna biti ljubomorna, što ponekad odgurne muškarce. Žene Škorpije su veoma šarmantne i teško ih je predvidjeti. Kada se vjenčaju, vole da budu glavni i da postavljaju pravila. Ali ako imaju previše moći, može doći do problema i povrijeđenih osjećaja. Žene Škorpije ne vole da popuštaju ili pronalaze sredinu. Dobro je da su iskreni, inače bi bilo teško biti u braku s njima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*