DA GA SRETNETE NA ULICI NE BISTE GA PREP0ZNALI: Boba Iz Žikine Dinastije Danas Slavi 68. Rođendan – POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA


Na današnji dan 1955. rođen je glumac Vladimir Petrović, koga je publika zavoljela kao Bobu Pavlovića u hit serijalu “Žikina dinastija”.

Dogodovštine prijatelja Žike i Milana tu su da nasmiju masu, a ljubav Marije i Bobe da podsjeti da prava osjećanja dvoje zaljubljenih, uprkos svim preprekama, može da opstane.

Uprkos ljubavi koju je tih godina on dobio od publike i brojnih poziva da se više posveti glumi, Petrović je odustao od scene i posvetio se marketingu.

I dok su svi, uprkos činjenici da je riječ o seriji, vjerovali da je on zaista zaljubljen u Mariju, tačnije glumicu Rijaldu Kadrić, on je volio i dan-danas voli Jasminku, kraj koje je proveo najljepše trenutke u svom životu, iako ne krije da je u njihovom braku bilo i kriza.

Čuveni Boba se okrenuo porodici, najprije supruzi Jasminki, piscu za djecu, sa kojom je dobio dvoje djece – sina Igora i ćerku Anu.

Pronašao je Petrović mir i blagostanje u svojoj porodici, uživa da provodi vrijeme sa unucima, a uprkos godinama vrlo je i dalje posvećen svom pozivu koji mu je prvobitno bio hobi.

– Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili – kazao je ranije.

2910307-leto6-ff-1

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, KURIR.RS

Budući da godinama živi daleko od kamera, činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promijenio.

(Kurir.rs)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*