KARAMEL PLAZMA BAJADERA GOTOVE ZA TREN


Sastojci
Potrebno je:
3 jaja
300 g šećera
200 g lešnik karamela
1 margarin
300 g mlevene plazme
Za glazuru:
100 g čokolade
5 kašika ulja

Priprema
Šećer i jaja kuvajte na pari dok se šećer ne otopi.
Zatim dodajte lešnik karamele.
Kada se i one otope dodajte margarin.
Dodajte i mleveni plazma keks.
Smesu izlijte u pouljen pleh i ostavite da se malo stegne.
Čokoladu otopite sa 5 kašika ulja i prelijte preko.
Secite na štangle i služite.

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

UNovu godinu smo ušli sa retrogradnim Merkurom i Marsom, pa često imamo potrebu olako da ulažemo novac bez razmišljanja. Igramo još jedan zvjezdani rulet, a astrolozi su saglasni da će položaj planeta određenim znakovima više prijati kada je pitanju zarada

Mars u Blizancima kreće naprijed, što će uticati i na finansijske transakcije, pa će određeni novac, koji je kasnio mjesecima, konačno da stigne.

Venera je u Vodoliji, pa će neki znakovi da dobiju i poklone. Ukoliko ste se pitali ko će imati novac do 15. januara, treba da znate da su to horoskopski znakovi Jarac, Bik, Vaga i Ribe.

JARAC
Sezona vašeg znaka i dalje traje, pa se novac lijepi za vas. Svi imaju potrebu da vas daruju, a ulazak Venere u Vodoliju donosi vam vrijedan poklon koji će vam značiti. Zapravo ćete dobiti nešto što će vam značiti više od novca.

BIK
Venera u Vodoliji i Mars koji kreće naprijed donose vam veću zaradu kroz posao, tako da je moguća povišica ili da čujete za bolje plaćnu poziciju u karijeri. To je novac koji će da stigne isključivo na osnovu vašeg rada na poslu.

VAGA
Venera u petom polju donosi vam dobitak kroz igre na sreću. Takođe, Mars 12. januara kreće naprijed, pa će uplata koju čekate već dva mjeseca konačno da stigne. Nešto što se odlagalo konačno će da bude realizovano.

RIBE
Jupiter u Ovnu donosi vam laku zaradu. Novac vam neće faliti u narednom periodu, a i neka transakcija koju očekujete mjesecima konačno će da bude realizovana. Moguće je da dogovorite da budete plaćeni za neki dodatni posao

novi.ba


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*