Legendarni Ruski Astrolog Tvrdi Da Će OVA 2 ZNAKA Od Sredine Septembra Do Kraja Jeseni IMATI NAJB0LJI PERIOD U GODINI: Čeka Ih ČISTA SREĆA – EVO KOME STIŽU PARE


Poznati ruski astrolog Pavel Globa nedavno je otkrio da dva znaka Zodijaka od sredine septembra pa sve do kraja jeseni čeka neobično povoljan period. Globa je istaknuti astrolog u bivšim sovjestkim državama, a tamošnja javnost ga rado prati, posebno jer on često daje najrazličitije i detaljne astro prognoze. Pa, hajde da vidimo koja će to dva znaka imati ludu sreću ove jeseni.

RAK
Od 15. septembra nadalje očekuje vas period promjena. Moguće je da ćete se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne gledajte kao na kaznu, već kao na priliku! Globa ističe da će Rakovi uz slažljivost i upornos prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Svaki vaš naporan rad biće nagrađen. Do kraja oktobra možete da očekujete i unapređenje ili povećanje plate na radnom mjestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na bankovnom računu Rakova će se popraviti u velikoj mjeri, prenosi “Progorod43”.

#Lupon
RIBE
Ribama se, pak, smiješi sreća na ljubavnom planu! Ako ste solo u narednim nedjeljama čeka vas sudbonosni susret koji će vam obojiti život novim bojama i ustalasati život. Ovo poznanstvo će se najvjerovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam donijeti iskreno zadovoljstvo. Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprediti i podići na viši nivo sa mnogo više topline, povjerenja i razumijevanja.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*