SUTRA TAČNO U 11:30 SATI STIŽE NEVJEROVATAN DOGAĐAJ: Donosi neviđenu sreću za ova 3 ZNAKA


MLAD MJESEC U LAVU 16.8. DONOSI OGROMNE PROMJENE SVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA: E… POLJUBIO JE KRALJEVSKU KOBRU, A ONDA JE USLIJEDILA NJENA ŠOKANTNA REAKCIJA: S…

Pred nama je važan astrološki događaj, a to je mlad Mjesec koji nas očekuje 16. avgusta u vatrenom znaku Lava. Mlad Mjesec u Lavu simbolizira novi početak, koji će biti izražen u intervalu narednih dvije sedmice, tako da u zavisnosti od vašeg znaka ili podznaka, sutra je trenutak da započnete nešto novo.

Svaki horoskopski znak osjetit će moć mladog Mjeseca u Lavu, koji će donijeti jedan novi životni ciklus.

Lav je astrološki znak koji se često povezuje sa osobinama kao što su strast, kreativnost, samopouzdanje i ekspresivnost. Kada se mladi Mjesec dešava u znaku Lava, to može donijeti poseban energetski uticaj.

Evo nekoliko mogućih tumačenja mladog Mjeseca u Lavu:
Kreativnost i izražavanje
Lav je poznat po svojoj sklonosti ka umjetničkom izražavanju i kreativnosti. Mladi mjesec u Lavu može potaknuti vas da istražite svoju kreativnu stranu, bilo da je to kroz slikanje, pisanje, glumu ili bilo koju drugu umjetničku aktivnost.

Samopouzdanje
Lav je povezan sa samopouzdanjem i osjećajem lične vrijednosti. Ovaj mladi Mjesec može vam pomoći da se bolje povežete sa svojim unutarnjim sjajem i da radite na izgradnji pozitivnog samopouzdanja.

Novi početak
Mladi Mjesec se često tumači kao vrijeme za nove početke. U Lavu, to može značiti da je idealno vrijeme da započnete nove projekte ili se posvetite ciljevima koji su usmjereni ka osobnom napretku i rastu.

Izražavanje emocija
Lav je strastven i emocionalan znak. Mladi mjesec u ovom znaku može vam pomoći da otvorite svoje srce i izrazite svoje emocije na iskren i autentičan način.

Druženje
Lav je društven i voli pažnju. Ovaj mladi mjesec može donijeti fokus na druženje, izlazak sa prijateljima i uživanje u životu.

Mlad Mesec u Lavu će snažno uticati na Lavove, Strijelčeve i Ovnove.

LAV

Pred vama je izvanredno razdoblje za donošenje osobnih odluka. Iako su mnogi planeti retrogradni, sutra imate priliku da promijenite svoj život nabolje.

STRIJELAC

Izvrsno razdoblje za planiranje putovanja. Također, možete usvojiti novu životnu filozofiju koja će vam promijeniti pogled na svijet. Mnogi Strijelčevi će iskoristiti ovo razdoblje i za obrazovanje.

OVAN

Lijepo razdoblje za ljubav i nova poznanstva. Ako planirate proširenje obitelji, sutra je dan kada možete početi raditi na tome. Kreativnost će biti naglašena.

(Informer)

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*