Ovo Je NAJBOLJI M0DEL PANTALONA Za Sve ŽENE U 50-IM I 60-IM: Trendi, ŠIK, IDEALNE Za Od Jutra Do Mraka, Bukvalno Ćete Poželjeti Da Ih Imate U 10 BOJA!


Karmen Himeno je istaknuta španska influenserka, posebno popularna među modnim entuzijastima i zrelim damama. Ona je jedna od rijetkih žena starijih od 50 godina koja redovno bloguje i dijeli inspirativan modni sadržaj. Samo jedan pogled na njen profil dovoljan je da pratite najnovije modne trendove i pronađete fantastične stilističke ideje.

Ova modna ikona iz Bilbaa uvijek je besprijekorno obučena, uživajući u svijetlim bojama i karakterističnim dezenima. Ona jasno pokazuje da godine nisu prepreka za zanimljive, upadljive outfite.

#Lupon

Posebno je inspirativno što Karmen često nosi komade pristupačnih brendova, što znači da nije potrebno imati dubok džep da biste slijedili njen stil. Ipak, uspijeva izgledati skupo i elegantno.

Pantalone

Ova 58-godišnjakinja definitivno mijenja percepciju mode za starije žene i pokazuje da se i u kasnijim godinama možete zabaviti s odjećom te stvoriti atraktivne i šik kombinacije. Nedavno je podijelila sjajnu ljetnu kombinaciju za svakodnevno nošenje koja se također može nositi i za opuštene večernje šetnje gradom ili za druženje uz čašu vina s prijateljicom.

Karmen je nosila savršene hlače od mješavine lana s 7/8 nogavicama. Ovaj model u krem boji s dubljim strukom ukrašava šareni dezen, stvarajući efektan vizualni dojam. Ove hlače su savršene za nošenje od jutra do večeri i izgledaju izvrsno u svim prilikama. To su toliko efektne, a opet jednostavne hlače da ćete poželjeti imati ih u više boja i uzoraka.

Karmen je, zapravo, nabavila isti model i u zelenoj boji. Ako posjetite njen profil, primijetit ćete da su hlače od lana ovog ljeta njen čest izbor!

Izvor: BlicŽena

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*