NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE OVAJ ZNAK DO KRAJA JULA BITI APSOLUTNI MILJENIK SUDBINE: Sve će vam pasti s neba – NOVAC, LJUBAV, ZDRAVLJE


Poznati ruski astrolog Pavel Globa praktično svakodnevno daje najrazličitije astro prognoze, a ljudi širom bivših sovjetskih republika ga rado prate i imaju puno povjerenja u njegova predviđanja. Globa se ovog puta osvrnuo na znak koji će u julu biti miljenik zvijezda – sve će mu ići od ruke i moći će samo da se zavali i uživa. Hajde da vidimo o kome je to riječ!

VODOLIJA
Do kraja aktuelnog mjeseca očekuje vas vrtlog sreće i pozitive, na trenutke će izgledati kao da vam sve pada sa neba. Ovo je posebno dobar period za finansijska pitanja, a vaši prihodi biće i više nego dobri. Očekuju vas nagli i iznenadni dobici i neočekivan profit i moguće je da ćete riješiti neka stara dugovanja.

Jul će vam donijeti raznolikost i pozitivne promjene, a primijetiti ćete puno rezultata i to bez pretjeranog truda. Na trenutke će vam izgledati kao da vam Univerzum pokazuje pravi put. Na poslu će se povećati potreba za vašim uslugama ili radom i poslije dugo vremena osetićete da ste cjenjeni.

Ako ste slobodni, uživaćete u dobrim romantičnim sastancima i živopisnim emocija. Sredinom jula, tačnije ovih dana, vas očekuje nevjerovatan susret.

(ŽenaBlic)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*