NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG TVRI DA ĆE OVA 3 ZNAKA DOBITI ŽIVOTNI DŽEK-POT u AUGUSTU: Sva će im vrata biti otvorena i šta god da dotaknu PRETVARA SE U ZLATO!


Poznati ruski astrolog Pavel Globa praktično svakodnevno daje najrazličitije astro prognoze, a ljudi širom bivših sovjetskih republika ga rado prate i imaju puno povjerenja u njegova predviđanja. Globa se ovog puta osvrnuo na tri znaka kojima će u augustu sve ići od ruke i moći će da se opuste i uživaju. Hajde da vidimo o kome je to riječ!

RAK
Predstavnici ovog znaka kupaće se u pažnji drugih, a mogu da očekuju i još niz dobrih događaja – unapređenje na poslu, skok inspiracije i motivacije, uspjeh u sferi ljubavi. Ovo će Rakovima dati snagu, natjerati ih da vjeruju u sebe i pokrenu nove projekte, piše portal “Progorod33.ru”.

DJEVICA
U augustu će vam sva vrata biti otvorena. Vaša dostignuća će biti veoma cijenjena a poslu, a kod kuće će vam biti zahvalni na brizi i pažnji i umijeće da vam se oduže na pravi način. Uspećete u namjeri da pronađete ravnotežu između poslovnog i privatnog života, i također ćete naći vremena za rad na sebi i samorazvoj.

VAGA
Vage će se u augustu suočiti sa ozbiljnim izborom od kog mnogo toga zavisi u njihovim životima – rješavanje finansijskih problema, napredak na poslu, zasnivanje porodice… Zvijezde poručuju da se ne brinite i da ćete izabrati pravi put. Također, ovo je mjesec u kome ćete pucati od energije i u kome ćete imati snage da sprovedete sve što poželite.

(Izvor: BlicŽena)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*