Odjednom Se Ruka Provuče Kroz Ogradu: A Onda Vlasnica Snimi Šta Komšija Radi Njenom Psu


Odjednom ruka pruža ruku kroz ogradu prema psu. Sve je snimio vlasnik psa, koji je odmah izvukao kameru mobilnog telefona.

Pas po imenu Murphy je slatko bezbrižno štene koje voli sklapati nove prijatelje. Zapravo, još uvijek nije pronašao osobu ili životinju koja mu se ne sviđa.

Ali, čini se, među Murphyjevim najbližim vezama je i jedna koju drži u tajnosti.

Prije nekoliko mjeseci, Murphyjeva vlasnica pustila ga je u dvorište kao i obično, misleći da štene želi da trči i igra se. Ali vlasnica je doživila veliko iznenađenje.

Tog dana, vlasnica psa vidjela je četveronožnog prijatelja kako sjedi u travi. Bio je to blistavo lijep dan, a sunce je obasjalo finog labradora.

Odjednom je vidjela kako se ruka zabija između dasaka crvene ograde. Tada je ruka, koja izašla iz pukotine ogradi, počela da miluje psa.

Ruka očigledno pripada Džejmisonovom komšiju — očigledno ljubitelju pasa. Nejasno je kada su tačno počeli ovi mali susreti.

Sada se video poput požara širi internetom, i pregledan je nekoliko miliona puta.

Korisnici interneta su odmah molili da sruše ogradu i puste da se njih dvoje sretnu. Jedan se našalio: “Uklonite ogradu odmah.” Drugi je također savjetovao: “Vrijeme je da se na zid ugrade vrata za pse.” Treći je prokomentarisao: “Molim vas, zakažite termin za igru ​​(tako da se komšije i psi mogu sresti)!”

Evo videa Murphyja i njegove ruke u akciji:

Molimo, PODIJELITE ovo sa prijateljima i porodicom.

https://www.tiktok.com/embed/v2/6947229286860360966


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*