DANAS JE JAKO M0ĆAN DAN, ČEKA NAS PUN SUPERMJESEC U JARCU: Iskoristite Današnju Energiju, Uradite OVO Za ISPUNJENJE SVIH ŽELJA


Svjetlo punog Mjeseca obasjat će nas danas 3. jula u 12 sati i 39 minuta, a odvit će se na 11′ Jarca

Jarac je simbol strukture, ambicije, autoriteta, discipline i s njim smo pozvani strpljivo stvarati i graditi ono za što procijenimo da ima dugoročnu vrijednost.

Sve ove teme mogu biti bitne za nas u narednim sedmicama, kao i naš odnos s roditeljima, poslovnim autoritetima te nužnost da preuzmemo odgovornost za sebe i svoj život.

Prisutna je usmjerenost na napredak i prema novim postignućima. Jasnije vidimo trud i vrijeme koje smo uložili u posao ili jedan odnos i gdje smo s tim.

Ovo je i vrijeme kada biramo novi smjer u životu i donosimo odluku.

Afirmacija za manifestovanje: Prihvatam nove nade i želje u svoj život.
Manifestacija: SREĆA
Pročistite sebe i svoj prostor sa malo bijele žalfije i ruže svakog jutra ili večeri ove sedmice dok ponavljate afirmaciju.

Manifestacija: ZDRAVLJE
Pomiješajte sušeni ruzmarin, kamfor, žalfiju, sjeme gorčice, tamjan i ružu. Napravite ovu kombicaiju koju ćete paliti svako veče uz vizuelizaciju

Manifestacija. NOVA ISKUSTVA
Napravite svoj oltar sa simbolima svega što želite u svom životu sa bijelom svijećom u sredini. Dok meditirate uz svoj oltar ponavljajte svoju afirmaciju kako biste se otvorili za nova iskustva u životu.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*