STIGA0 JE MOĆAN ASTRO PERIOD: 3 Znaka Očekuje NEVJEROVATNA SREĆA, A Evo Za Koga Će Se LIJEPITI PARE


Sunce, planeta vitalnosti, ušla je juče u znak Raka, gdje će se zadržati do 23. jula 2023. godine.

Sunce u znaku Raka naglašava važnost porodice i doma. Osobe s ovim položajem su veoma brižne i zaštitnički nastrojene prema svojim najbližima.

Porodica je ključni dio njihovog života i osećaju se najbolje kada su okruženi sigurnošću doma. Ove osobe imaju veliku sposobnost saosećanja i brinu se za druge. Takođe, intuitivno su povezane s emocionalnim potrebama drugih ljudi.

Duboke emocije i intuicija
Sunce u Raku predstavlja osobe koje imaju izražene emocije. Njihove emocije mogu biti duboke i intenzivne koje se mogu menjati s lakoćom. Mogu biti vrlo intuitivne i imaju sposobnost da “osjete” atmosferu u prostoru ili raspoloženje drugih ljudi. Često su vrlo pažljive prema tuđim potrebama i brinu se za dobrobit drugih ljudi.

Osim toga, osobe sa Suncem u Raku obično imaju vrlo razvijenu maštu i kreativnost. Takođe, često su vrlo intuitivne i imaju duboko unutarnje znanje koje im pomaže u donošenju odluka i čitanju ljudi i situacija.

Sunce u Raku će najviše uticati na znakove među klojima su Rakovi, Škorpije i Ribe.

RAK
Sunce u vašem znaku, koje je podržano od Saturna donosi vam odlične organizacione sposonosti, vitalnost i pokretačku energiju. Pošto je to vladar vašeg drugog polja, ovo je period godine u kojem će se novac lepiti za vas, tako da je odličan trenutak za zaradu. Na poslu ćete biti odličan organizator i mnogi će imati potrebu da se oslone na vas.

ŠKORPIJA
Sunce u Raku donosi vam priliku za daleko putovanje i saradnju sa inostranstvom. Idealan je momenat da promenite ambijent i svoj pogled na svet. Možete lako da usvojite neku novu filozofiju koja može da vam promeni život. Ukoliko ste mladi, odličan je period za davanje ispita.

RIBE
Sunce u petom polju donosi vam više provoda i zabave. U narednom periodu ćete češće posjećivati javna mjesta i imati nova poznanstva. Ovaj period je povoljan za bilo kakve kontakte, ali i ostvarivanje romanse. Možete da upoznate nekoga ko gaji tradicionalne vrijednosti, ali je posvećen porodici. Takođe, prijaće vam što ćete na poslu raditi nešto kreativnije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*