NOVAC STIŽE ZA 4 H0ROSKOPSKA ZNAKA: Evo Ko Će Dobiti PARE Do 24. Juna


I dok se spremamo za mlad Mjesec u Blizancima (18. jun), koji ukazuje na novi početak i pozitivan rasplet događaja, igramo još jedan zvjezdani rulet, a zvijezde su pojedinim znakovima više naklonjene za novac nego ostalima.

Mars i Venera su u Lavu, pa imamo potrebu da ulažemo novac u brendirane stvari, ali i da pravimo velike troškove. Iako je Jupiter u Biku, pa osjećamo da je lakše da dođemo do novca, astrolozi upozoravju da ne treba da budemo rastrošni.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 24. juna, među njima su znakovi kao što su: Bik, Rak, Strijelac i Lav.

BIK

Sunce i Merkur u Blizancima donose vam odličnu zaradu. Ovo je period godine u kojem možete da profitirate na osnovu moći komunikacije ali i vrhunskih pregovora. Imate moć da ubijedite druge da vredite i to će vam itekako značiti u narednom periodu.

RAK

Mars u drugom polju donosi vam veliki novac, ali i daje velikodušnost, pa ste spremni da dijelite zaradu sa prijateljima. Odličan je momenat da lansirate veliki profekat u kojem možete da profitirate, ali i ljudi oko vas.

STRIJELAC

Jupiter gradi aspekat sa Saturnom, pa vas očekuje novac koji ste zaslužili. Ovo je prilika za dobijanje povišice, ali na osnovu zasluga. Isto tako, možete lako da dobijete povišicu. Pluton se vratio u Jarca, pa su šanse za veću zaradu velike.

LAV

Merkur u Blizancima donosi vam odličnu zaradu. Prijatelji će vam dati priliku da zaradite na osnovu nekog novog projekta, tako da je šansa za honorarni posao velika. Planete su na vašoj strani, tako da ne treba da brinete o finansijama.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Blizanac.

(Informer.rs)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*