DANAS 19. MAJA P0ČINJE MLADI MJESEC U BIKU: Ova 4 ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE. Sve Kockice Su Se Složile – OVAJ DAN ĆE DUGO PAMTITI!


Koji horoskopski znaci će imati najviće sreće 19. maja, kad je mlad Mjesec u Biku.

Ako vjerujete da postoje magični datumi za proljeće 2023. godine, onda je to po astrolozima 19. maj, kada je mlad Mjesec u Biku. Upravo tog dana počinje novi ciklus Mjeseca i to se dešava u konjunkciji sa Jupiterom! Ova planeta u astrologiji je poznata po svojoj velikodušnosti i obilatim poklonima, a mlad Mjesec će jednostavno istaći ovu osobinu i otvoriti kovčeg sa blagom!

Svi znakova horoskopa će doživjeti finansijski procvat, a želja za hedonizmom i potraga za uživanjima će se od 19. maja proširiti na cijelu 2023. godinu!

Ovaj povoljni aspekt će najviše uticati na četiri znaka Zodijaka koji će od njega imati najviše koristi.

Ovan
Mlad Mjesec se dešava na polju finansija, očekujte nov priliv novca. Može da se u ovom periodu dobijete veliko povećanje plate ili će se desiti proširenje posla koje će dovesti do toga da prilično uvećate bogatstvo. Također, raste vam i ugled u društvu, i drugi će shvatiti koliko ste jaki i uspješni. Očekujte i neki poklon, nagradu koja će vam potvrditi da vas drugi dosta cijene.

Bik
Mlad mjesec je u vašem znaku, što znači da vam se život mijenja iz korijena. Okrećete novi list. Jupiter i još pet planeta u sazviježđu Bika će vas bukvalno staviti u centar pažnje. Vjerovatno ćete započeti neki važan novi ciklus u životu – u vezama, u izgledu, profesiji… Možda ćete dobiti bolji status u društvu, bolju poziciju na poslu. Kreće nova etapa u životu, ali ne brinite, to je sve ono o čemu ste sanjali.

Škorpija
Mlad mjesec se javlja u vašem polju ljubavi. Upoznaćete neku vedru, kvalitetnu osobu koja je pritom veoma uspješna i sa kojom postoji velika šansa da uđete u vezu. Osim toga, isti mlad Mjesec je povezan i sa poboljšanjem radnog okruženja, vjerovatno ćete dobiti nov, bolji ugovor o radu. Zauzete Škorpije će započeti neki važan ciklus u vezi. Odlučićete da počnete da živite sa partnerom, vjenčate se, a nije isključeno i da ćete staviti tačku na brak. Bilo o čemu da je riječ, to će biti najbolja moguća odluka za budućnost.

Jarac
Mlad Mjesec se dešava u vašem polju privatnog posla, ali i ljubavi. Ukoliko već niste, velika je vjerovatnoća da ćete pokrenuti sopstveni posao, ili ćete zaraditi od nekog hobija. Velika je vjerovatnoća i da ćete se zaljubiti. Poznanstvo sa prilično uspješnom osobom dovešće prvo do rada na zajedničkom projektu, a potom do romanse. Jarčevima koji maštaju o trudnoći, mogla bi da se sotvari želja. Energija 19. maja će učiniti da se osjećate pozitivno.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*