OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DOBITI NOVAC DO KRAJA MARTA


Ovna, Bika, Djevicu i Jarca očekuju pozitivna iznenađenja na polju finansija do kraja mjeseca.

Ovan

Bivši Putinov savjetnik: Djecu iz Ukrajine selimo u Rusiju jer je Ukrajina dio Rusije
Read more
Novi izazovi su pred Ovnovima, pravo je vrijeme da pokažete svoje vještine i preuzmete vođstvo u kolektivu. Na sredini mjeseca Ovnove očekuje novčani dobitak, nemojte raskalašno trošiti novac. Ukoliko očekujete promjenu posla stiže vam u narednom periodu!

Bik
Fokusirani ste na novčane prihode, pokušavate da izvedete računicu o tome da li ste i koliko napredovali u proteklim godinama. Većina ljudi rođena u horoskopskom znaku Bik zadovoljna je trenutnom poslovnom pozicijom tako da ih očekuje samo dodatni napredak krajem marta.

Djevica
Fokus je na komunikaciji, Venera u Biku budi u vama želju za uspostavljanjem boljih uslova rada i generalno boljeg finansijskog stanja. Organizujete poslovne sastanke, predstavite sebe u najboljem svjetlu. Nema razloga za premišljanje, jer u ovom mjesecu imate mogućnost da dobijete novac!

Jarac
Jarčevi već duže vrijeme stagniraju, ali zvijezde će vama u martu biti naklonjene. Zato je vrijeme da uložite novac pametno, jer će vam se trostruko isplatiti i to već sredinom mjeseca. Očekujte iznenadne dobitke ili poklone od vama bliskih osoba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*