POGINUO PJEVAČ ZVEZDA GRANDA (22)


Pjevač Nemanja Vuković poginuo je sinoć. Sinoć je na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje došlo do stravične nesreće kada je pevač Nemanja Vuković (22) sletio s puta i udario u zaštitnu ogradu. On je, kako se sumnja, napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naletio autobus koji se kretao iz smjera Banjaluke.

– Neposredno prije jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke ” volksvagen” dok se kretao iz smjera Beograda ka Šidu sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pješak pređe trake auto puta namijenjene za suprotni smjer, odnosno iz Šida ka Beogradu – obajsnio je izvor Informera upoznat sa slučaje.

– N.V. je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao ljekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo bio na mjestu nesreće. Nikom nije jasno iz kog razloga je hteo da pređe na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju.

Nemanja je iz Foče, takmičio se u ”Zvezdama Granda” sa 18 godina, nakon čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*