“Mama mog momka ima preko 70 godina”


Na stranici “Ispovesti.com” objavljena je jedna ispovijest koja je oduševila sve.

“Mama mog momka ima preko 70 godina (rodila ga je dosta kasno), otac skoro 80. Godinu i po dana je odlagao naše upoznavanje, ali da budem iskrena, zbog njihovih godina sam bila malo i uplašena pa nisam insistirala na tome.

Ono što me je iznenadilo je to da njegova majka, iako je odrasla na selu, ima tako moderna shvatanja, pušta sina da bude potpuno samostalan, stalno nam govori da radimo šta mi hoćemo, da ne treba da nas zanima tuđe mišljenje, da je naš život samo naš i da treba da živimo onako kako je nama najbolje.

Malo je reći da me je oduševila, žena je zaista kraljica!”

ISPOVIJEST: Mama me je ostavila kad sam imala samo 8 godina

Mama me je ostavila tako što mi je rekla da ne može zbog toga što se greškom udala i rodila dijete da ispašta cijeli život i da me vuče kao teret i da zaslužuje bolji život. Bolilo je jako, imala sam samo 8 godina. Tata mi je život posvetio, platio fakultet, kupio kola, skoro mi je rekao da sam nešto najljepše što mu se dogodilo.

Neodoljivi tata i kćerka ponovo pred ogledalom

Prije dva dana je majka došla na vrata da moli za pomoć jer ju je muž izbacio iz kuće. Nikoga ne mrzim ali sam tada po prvi put imala želju da nekoga pljunem. Tata, hvala ti.

 

 

ispovesti.com


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*