Već danima mojoj supruzi podmećem dokaze da je varam. Karmin na košulji, duge ženske dlake na kaputu


eć danima mojoj supruzi podmećem dokaze da je varam. Karmin na košulji, duge ženske dlake na kaputu, česte poruke sa nepoznatog broja koje primam već su je poprilično zabrinule.

sad

Osjećam kako sam je ubijedio da je varam. Juče sam u fotošopu napravio par fotografija, mene i njene najbolje prijatljice i ostavio slučajno na mjestu gdje može lako da vidi. Želio sam se malo našaliti sa njom, međutim, kada sam danas došao sa posla ŠOKIRAO SAM SE! Ušao sam u stan i zatekao moju suprugu sa našim poštarom, bili su u našem krevetu.

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01

Počeo sam da plačem od muke… molio sam ih da prestanu, ali moja supruga mi se u lice smijala i govorila “ako možeš ti mogu i ja!”…

sad-man

Pokušao sam joj objasniti da sam je cijelo vrijeme zezao i da je nikada ne bih prevario, međutim nije mi vjerovala. Nakon svega… nakon što je poštar otišao nekako sam je ubijedio, fotografije su bile jasno fotošopirane.

sad

Ne znam šta da radim, kako dalje, volio sam je, volim je… ali pred mojim očima će vječno ostati slika nje i poštara. Mislim da sam si zezanjem uništio život.”

sad


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*