ŽENE 50+ TREBAJU ZNATI – OBUCITE OVIH 5 STVARI I IZGLEDAT ĆETE DUPLO MLAĐE


Predstavljamo vam 5 modnih komada koje bi svaka žena preko 50 godina trebalo da ima u svom ormanu.

Starije žene često su na meti kritika zbog načina odijevanja. Šta god da obuku, starijim damama se uvijek nešto spočitava, te su nerijetko u dilemi da li je neki odevni komad u skladu sa njihovim godinama ili ne.

Međutim, dame starije od 50 godina iza sebe imaju ogromno iskustvo, prošle su kroz razne modne epohe i imaju izgrađen modni stil. Ne sumnjamo da starije dame imaju istančan modni ukus, te vam donosimo par predloga za odevne komade koji su apsolutni hit i koje starije dame vrlo rado nose.

Kožni komadi

Bilo da je riječ o starijim ili mlađim damama kožni komadi su mast hev i svaka žena bi trebala da ima nešto od eko kože u svom ormanu. Učiniće da vaš autfit izgleda mnogo bolje i daće mu poseban pečat.

https://www.instagram.com/p/CW-1Vn0ANBr/

Jarke boje

Jarke boje učiniće da zračite samopouzdanjem, dok ćete izgledati veoma moderno i mladoliko. Ohrabrite se i nabavite jedan modni komad u jarkoj boji.

Blejzeri

Blejzeri su uvijek u svaku kombinaciju podići će na viši nivo dajući dozu elegancije i prefinjenosti. Postoji mnošvo modela i krojeva. Odaberite jedan u omiljenoj boji i probudite moćnicu u sebi.

https://www.instagram.com/p/CdtThAALW69/

Oversajz naočare za sunce

Osim što će sakriti tragove neispavanosti i umora, velike naočare učiniće da izgledate mlađe i modernije. Uostalom, kada vas mrzi da se šminkate, oversajz naočare su pravo rješenje.

https://www.instagram.com/p/CjpMLPxOyRa/

Torbe male do srednje veličine

Odaberite omiljeni model torbe i ponesite samo najpotrebnije stvari. Izgledaćete šik.

https://www.instagram.com/p/CideLFiAkLK/


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*