OVAKO JE LEPA BRENA IZGLEDALA S 18 GODINA, APSOLUTNO NEPREPOZNATLJIVA


Folk zvijezda uz koju su odrastale mnoge generacije, Lepa Brena, nerijetko dijeli fotografije iz djetinjstva.

Naime, pjevačica voli da evocira uspomene i trudi se da ne zaboravi period prije velike popularnost.

Brena je prije nekoliko godina sa svojim pratiocima podijelila fotografiju iz svoje prve lične karte, koju je izvadila kada je napunila 18 godina.

Na pomenutoj fotografiji se vidi da je Brena imala tamniju kosu, a ne plavu i baš ne liči previše na sebe.

Pjevačica se tek kasnije ofarbala u plavu, koja je danas njen zaštitni znak.

Komentari ispod objave samo su se nizali…

BRENA I BOBA IMAJU VELIKO BOGATSTVO I LUKS NEKRETNINE

Jedna od najuspješnijih pjevačica na našim prostorima Lepa Brena i njen suprug nekada poznarti teniser Slobodan Boba Živojinoć izgradili su pravu imperiju, pa trenutno uživaju u bogatstvu koje posjeduju.

screenshot-18

screenshot-17

screenshot-21

Lepa Brena i Boba zajedno sa sinom Viktorom žive u luskuznoj vili na Bežanijskoj kosi čija je unutrašnjosti prepuna detalja u nijansama bež i zlatne boje na kojima se može primijetiti i pozlata.

U dvorištu je veliki bazen na dva nivoa, koji je okružen zelenilom. Pored ove vile poznati par posjeduje i stan u Crnoj Gori i to u jednoj od najskupljih zgradi u Budvi. Oni su kupili “kraljevski apartman”, kako nazivaju apartmane u luksuznoj zgradi, a cijena kvadrata je čak 4.000 evra.

Tu je i luksuzna jahta vrijedna čak 6.000.000 evra, a na njoj provode većinu vremena kada su na crnogorskom ili hrvatskom primorju, gdje je ona često i usidrena tokom zimskih dana.

Brena i Boba su izgradili imperiju – Evo šta sve posjeduju

screenshot-22

screenshot-23

screenshot-24

Boba i pjevačica posjeduju kuću u Majamiju, gdje im je komšinica ni manje ni više nego kraljica popa Madona. Brena je priznala da je nekoliko puta naletjela na pjevačicu, ali da nisu razgovarale.

“Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i vidjela sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbjeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem: ‘Vidi ovu žensku, ista je Madona’ i na kraju sam ukapirala da jeste ona”, ispričala je Brena svojevremeno.

Kuća je vrijedna više od 900.000 evra, a ima preko 400 kvadrata i nalazi se na samoj obali mora.

Pjevačica i bivši teniser posjeduju i stan u Monte Karlu od 150 kvadrata, u kom se nalazi veliki dnevni boravak sa dvije kuhinje, terasa, spavaća soba kao i tri sobe za goste. Oni su su 2016. godine renovirali stan, a kako se pisalo oni su za to izdvojili čak 50.000 evra.

Pored nekretnina, bračni par posjeduje i nekoliko luksuznih automobila kojima često obilaze luksuzne destinacije, a pjevačica je uhvaćena kako “majbahom” ide na pijacu.

screenshot-26

screenshot-27

screenshot-28

 

Brena i Boba su izgradili imperiju – Evo šta sve posjeduju

Pogledajte i kako Brena uživa na svojoj jahti!

screenshot-30


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*