VEČERAS JE PRVI PUN MJESEC U 2023. GODINI


Na četiri horoskopska znaka najviše će utjecati prvi puni Mjesec u 2023. godini.

6. i 7. siječnja bit će pun Mjesec, koji može rasvijetliti vaš unutarnji život i odnose u obitelji. Pun Mjesec općenito predstavlja vrijednu priliku za dovršetak započetih pothvata, a uzimajući u obzir da je u malignom rastu, bilo bi sjajno uskladiti se sa svojim instinktom i usmjeriti pozornost na svoje osjećaje, ali i na druženje s prijateljima i obitelji .

Slika može predstavljati nebo i tekst

Četiri horoskopska znaka bit će najviše pogođena:

Ovan

Razmislite o tome kako su vaši trenutni ciljevi oblikovani obiteljskom dinamikom. Posvetite svoje vrijeme i energiju rješavanju nesuglasica i pitanja oko obiteljskog doma. Ne odustaj unatoč poteškoćama. Možete prevladati izazove s kojima se suočavate u svojim intimnim odnosima, što će vam donijeti emocionalno ispunjenje.

Rak:

Vaši će osjećaji biti intenzivniji nego inače zbog Punog Mjeseca u vašem znaku. Vaša prva reakcija može biti bijeg od svijeta. Otvorite se voljenoj osobi kada budete spremni. Ona će vas podržati i razumjeti za vaše dobro. Siječanj bi za vas mogao biti značajan jer ćete konačno shvatiti kako se uklapate u ovaj svijet.

Vaga,

ovaj mjesec ćete se fokusirati na pronalaženje ravnoteže između posla i privatnog života jer to pada u vašu kuću karijere. Razmotrite korake koje morate poduzeti kako biste osigurali da nijedan dio vašeg života ne pati. Vratit će vam optimizam i podići samopouzdanje ako u tome uspijete.

Jarac

Početkom godine pravo je vrijeme za odvikavanje od loših navika i rad na boljim odnosima s drugim ljudima. Morate se pozabaviti problemima koji vas odvajaju od partnera, obitelji i prijatelja sada kada je Puni Mjesec u kući vašeg partnerstva. Započnite proces ozdravljenja prihvaćanjem dijela krivnje za situaciju.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*