ČUVENI RUSKI ASTROLOG TVRDI DA OVA 4 ZNAKA U JANUARU 2023. ČEKA ŠOK


Pavel Globa je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astro prognoze tačne i do 85 odsto. On često izbacuje različita astrološka predviđanja, a ovog puta izdvojio je četiri znaka Zodijaka kojima će januar 2023. godine donijeti najveće promjene i život preokrenuti naglavačke.

Globa je za sve znakove izdvojio dva glavna saveta – da potraže snagu i oslonac u porodici i da veruju u bolje sutra, te da imaju na umu da život može da se promijeni u sekundi, kako na bolje, tako i na gore.

Ovan
Predstojeća godina najbolje će početi za Ovnove, čekaju ih velika iznenađenja i otkrića koja baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zvijezde vam poručuju i da se kontrološete i obuzdate svoje nestrpljenje ili potencijalne bijesne ispade. Takođe, ako želite konkretne pomake na nekim poljima, jednostavno morate da se potrudite.

Strijelac

U januaru 2023. Strijelčevi treba da budu spremni na životne promjene. Moguće je da će se suočiti sa nekim zdravstvenim problemima, zvijezde ukazuju na visoke zdravstvene rizike, možda neki iznenadni pad, povredu ili nezgodu. S druge strane, astro prognoze pokazuju i da su predstojeće nedelje idealne za duhovni razvoj i samousavršavanje – ovo bi moglo da se odrazi na veliki uspjeh u budućnosti.

Vodolija
Vodolije će morati da promene svoje planove i ciljeve kako bi rešile probleme i prepreke koji ih čekaju u 2023. godini. Ujedno, to će zahtevati mnogo vremena i truda. Ako ne popustite pred izazovima i poteškoćama, teška faza bi mogla brzo da prođe. Krajem januara neki ljudi povući će se iz vašeg života, možda i neočekivano, ali ne očajavajte; nakon kriznog perioda sledi napredak i boljitak.

Ribe
U 2023. čekaju vas određeni problemi i poteškoće u životu. Utješno je što nećete morati sami da se nosite sa tim, okružuju vas pametni, jaki i odani ljudi. Vrijeme je da se oslonite na njih. U januaru naredne godine saznaćete odgovore na dugo postavljana pitanja – to će vam dati šansu da preciznije planirate budućnost. Takođe, januar će vam donijeti puno prilika da iskažete svoje talente.

(Žena Blic)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*