NE GRADI SE SREĆA NA TUĐOJ NESREĆI


Halit se nakon devet mjeseci razveo od svoje supruge koja je u tom trenutku bila u drugom stanju

Beguzar Korel i Halit Ergenč stali su na “ludi kamen” 2009. godine, odmah nakon završetka snimanja serije “Hiljadu i jedna noć” , na kojem su se i upoznali. Mlada Šeherezada, sa samo 23. godine, uplovila je u romansu sa 12 godina starijim, popularnim Sulejmanom, koji je povukao neočekivan potez kada je nju upoznao.

Naime, Halit je bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi, koju je ostavio zbog Berguzar, dok je ona čekala njihovo dijete. Halit se nakon devet mjeseci razveo od svoje supruge koja je u tom trenutku bila u drugom stanju, a kako Gizem nije mogla da podnese to što je on zaljubljen u drugu, odlučila je da prekine trudnoću, te je ta vijest bila udarna u turskim medijima, prije nekoliko godina.

seherzada1

Takođe, nakon Šeherezadinog i Sulejmanovog puta u Pariz 2008. , sve se promijenilo, te je mlada glumica tada prekinula dugogodišnju vezu i ostavila partnera zbog kolege bez velike pompe.

Podsjetimo, Berguzar Korel i Halit Ergenč imaju troje djece- dva sina Alija i Hana, kao i kćerku Lejlu koju su dobili prošle godine. On je često govorio kako je njegova supruga ljubomorna, ali da na tome rade zajedničkim snagama, kod terapeuta

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*