GODIŠNJI INDIJSKI HOROSKOP ZA 2023. GODINU


Saznajte šta vašem znaku predviđa indijski godišnji horoskop za 2023. godinu – vedska astrološka prognoza!

 

READ MORE
Share Story
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Copy
About
Login
U indijskom horoskopu glavni fokus je na položaju Mjeseca u natalnoj karti, a da bi se protumačila vjerovatnoća određenih događaja posmatra se položaj planete Jupiter. Jupiter je jedina planeta koja menja svoj znak jednom godišnje, a 2023. godine to će se desiti tokom proleća, od aprila. U vedskoj (indijskoj) astrologiji godišnji horoskop se utvrđuje od početka vladavine Ovna, odnosno od 22. aprila, a ne od januara. Ovan je početak, prvi znak Zodijaka, a kada Sunce uđe u Ovna, počinje nova astrološka godina.

Saznajte šta indijski godišnji horoskop za 2023. predviđa vašem znaku:

Ovan

Do 21. aprila, tranzit Jupitera kroz 12. polje je period unutrašnjeg rada na sebi, sklonosti ka samoći. Odjednom se može javiti želja da se bavite svojom duhovnošću i tehnikama opuštanja, da tražite unutrašnji mir. Period je takođe vezan za selidbu. Budite oprezni sa ulaganjima – postoji rizik od gubitka. Mogu se osjetiti i slabost i nedostatak fizičke snage.

Od 22. aprila 2023. tranzit se kreće kroz 1 kuću – Ovan će se osjećati sigurnim u sebe i svoje sposobnosti, u ovom trenutku će se otvoriti nove mogućnosti, ali morate se čuvati pretjeranog ega. Počinje nova faza u životu, tako da može postojati određena nesigurnost oko toga šta tačno želite. Želja da se zapisuju ciljevi i postignuća za narednih 12 godina će biti povoljna. Ovo je odličan period za one čije su aktivnosti vezane za nastavu. Pokušajte da uravnotežite svoju ishranu.

Bik

Do 22. aprila 2023. godine tranzit Jupitera kroz 11. polje je divan period vezan za pokretanje novog posla, nove profitabilne projekte, sticanje željenih stvari i upoznavanje uticajnih i poznatih ljudi. Ovo vrijeme karakteriše i povećanje bogatstva, štednja i uspješno ulaganje novca. Od 22. aprila 2023. godine tranzit kroz 12. polje je period kada ćete putovati i raditi na sebi. do kraja godine mogući su neočekivani rashodi, pa napravite dobar plan kada je budžet u pitanju.

Blizanci

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 10. polje utiče na sferu karijere, radnih aktivnosti i podstiče vas da se fokusirate na sebe. S jedne strane, postoji dobar period za razvoj karijere, poboljšanje društvenog statusa, ali mogu postojati i prepreke zbog kojih vam može biti dosadno i rutinski na poslu. Od 22. aprila 2023. godine tranzit Jupitera kroz 11. polje je povoljan trenutak da pronađete i proširite krug poznanstava koja će vam pomoći u daljem rastu i razvoju. Možete aktivno učestvovati u kolektivnim i društvenim aktivnostima, dolazi dobar period za druženje i timski rad. Veća je vjerovatnoća da ćete moći kupiti stvari koje ste dugo željeli.

Rak

Do 22. aprila 2023. godine tranzit Jupitera kroz 9. polje je generalno veoma povoljan period. Odnosi sa ocem, učiteljem ili mentorom će se poboljšati ako je bilo poteškoća. Možete bezbedno planirati putovanja u inostranstvo. Ako već duže vreme planirate preseljenje da živite u inostranstvu, onda je ovaj period veoma povoljan za preseljenje.

Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 10. polje je povoljno vreme za razvoj kreativnosti, otkrivanje vaših talenata i sposobnosti. Možete početi poduzeti korake kako biste svoj hobi ili strast pretvorili u dodatni izvor prihoda i dalje razvijali svoj posao.

Lav

Do 22. aprila 2023. godine tranzit Jupitera kroz 8. polje je period unutrašnjih kriza i preispitivanja. Ovo je takođe povoljan period za rešavanje nekih finansijskih pitanja. Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 9. polje – u ovom periodu dolazi do umerenog povećanja finansijske situacije, ali može doći do finansijskih poteškoća sa kojima će Lavovi morati da se izbore. Putovanje u inostranstvo radi školovanja je povoljno, ali i duga putovanja, jer sada možete pokazati interesovanje za upoznavanje nove kulture, novih ljudi.

Djevica

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 7. polje – očekujte proširenje partnerstava, obećavajuća saradnja sa stranim kompanijama je moguća u ovom periodu. Takođe, savršeno je vrijeme za vjenčanje. Bilo kakve vrste ugovora i sporazuma će biti vrlo uspješni. Od 22. aprila 2023. godine tranzit Jupitera kroz 8. polje je period u kojem postoje mnoge mogućnosti za sticanje prihoda. Međutim, treba biti izuzetno oprezan i suzdržati se od preuzimanja rizika.

Vaga

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 6. polje – očekuju vas promene na profesionalnom planu, pa čak i promena posla. Dobar period za zatvaranje dugova, a nova zaduživanja se ne preporučuju. Budite oprezni sa svojim zdravljem: možda u ovoj oblasti nije sve tako glatko. Obratite pažnju na ishranu i više se odmarajte. Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 7. polje je dobro vreme za poslovna partnerstva i širenje kontakata. Sve to može uticati na potpuno različite oblasti: dobročinstvo, započinjanje ozbiljne veze, brak, uspješno rješavanje pravnih pitanja.

Škorpija

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 5. polje – u ovom periodu vaša kreativnost će biti na vrhuncu. Nemojte se plašiti da ulazite u nove romantične veze, kao i da učestvujete u investicijama. Radosni događaji će biti povezani sa djecom i porodicom. Od 22. aprila 2023., tranzit Jupitera kroz 6. polje je primetno pogoršanje klime u radnom timu, usled čega će biti dosta anksioznosti na poslu: mnogi sukobi i sporovi će se pogoršati, posebno ako zauzimate lidersku poziciju. Posebnu pažnju treba posvetiti svom zdravlju, jačanju imuniteta i mijenjanju nezdravih navika.

Strijelac

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 4. polje – spremite se da poboljšate uslove života ili promenite nešto u svom domu. Pokušajte da izbegnete bilo kakve nesuglasice u odnosima sa porodicom. Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 5. polje – u ovom trenutku ne treba ulagati u dugoročne projekte, jer rezultat neće biti onakav kakav ste očekivali. Ali dobitak na lutriji je sasvim moguć. Pokušajte da razvijete svoju kreativnost i budite spremni na poteškoće u komunikaciji sa decom i njihovom vaspitanju.

Jarac

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 3. polje je segment kada su smetnje u radu više nego moguće. Rizikujete da napravite pogrešan izbor, ali u isto vrijeme oni koji su povezani s pisanjem ili zanatom ulaze u dobar period. Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 4. polje – sada postoji velika verovatnoća promene prebivališta, preseljenja. Ovaj potez može biti povezan i sa obukom ili ponudom bolje plaćenog posla. U odnosima sa voljenima, pokušajte da budete puni razumevanja, ali očekujte isto od njih.

Vodolija

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 2. polje nije daleko povećanje bogatstva, kao i dobre finansijske mogućnosti. Dobar je trenutak da izgradite tople odnose sa svojom porodicom. Što se tiče samorazvoja, možete se dobro obrazovati i poboljšati svoje prehrambene navike. Od 22. aprila 2023. Jupiter tranzitira kroz 3. polje – nemojte se iznenaditi ako možda dođe do nekih “smetnji” na poslu. Sada postoji mogućnost da napravite pogrešan izbor, stoga pažljivo donosite odluke. .

Riba

Do 22. aprila 2023. Jupiter tranzitira kroz 1. polje – u ovom trenutku morate obratiti posebnu pažnju na svoje zdravlje. Pošto je Jupiter planeta ekspanzije, a 1. kuća naše tijelo, moguće je debljanje, pa pazite šta jedete. Zato je važno voditi zdrav način života, baviti se sportom. Stabilnost dolazi u poslu, malo je vjerovatno da će nagle promjene uticati na vas. Materijalno stanje će ostati umjereno. Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 2. polje – uspeh i sreća mogući su zahvaljujući proučavanju savremenih tehnologija, fizike, hemije; otkrivanje novih znanja, novih zakona, novih istraživanja i razvoja. Generalno, period se može nazvati povoljnim za obrazovanje. To je također vrijeme za finansijski rast i povećanje prihoda.

Izvor: Sensa


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*