SUTRA JE ZIMSKA KRATKODNEVICA, OBAVEZNO ZAMISLITE ŽELJU


Saznajte na koja 4 horoskopska znaka će uticati zimska kratkodnevica i kako zamisiti želju.

Sutra zvanično počinje zima, 21. decembra čeka nas zimska kratkodnevica, a nova 2023. godina je već iza ugla. Dok se Sunce sprema da pređe u Jarca 21. decembra, mnogi će razmišljati o budućim planovima i nastojanjima.

READ MORE
Share Story
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Copy
About
Login
Kako se Sunce ovog dana pomjera u kardinalni, zemljanii znak Jarca, svi će biti pozvani da rade na dugoročnim ciljevima koji su u skladu sa uspjehom, kao i da usmere pogled na novootkrivene strukture i discipline koje vode ka dostignućima, piše Sensa.

Kao horoskopski znak kojim upravlja Saturn, sezona Jarca se odnosi na aktivno nastojanje da poboljšate svoje namjere i da sastavite plan koji vas poziva da efikasno započnete proces postepenog postizanja. Najviše će uticati na kardinalne znakove, jer svi oni imaju Jarca u osnovnim oblastima svojih natalnih karata.

Ovan (20. mart – 19. april) – 21. decembra, Sunce će se pomeriti u vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti, naglašavajući vašu želju da uspijete u svom profesionalnom domenu. Zimska kratkodnevica je savršeno vrijeme da zasučete rukave i krenete na posao. Zato budite sigurni da ćete dobro iskoristiti porast produktivnosti koji ćete iskusiti. Kao ambiciozni vatreniznakZodijaka, uvijek tražite svoj sljedeći poduhvat, a kako se kardinalna sezona ponovo kreće, osjećaćete se opremljeni neophodnim alatima da ostvarite svoje velike radne ciljeve prije nego što počne 2023.

Rak (21. jun – 22. jul) – Kako zimska kratkodnevica počinje 21. decembra, bićete željni da sastavite plan u vezi sa vašim romantičnim vezama i partnerstvom. Kao sestrinski znak Jarca, vi ste neko ko ima tendenciju da vodi emocijama umjesto logikom, ali ova sezona vas poziva da na svoje veze gledate kroz trezvenije sočivo. Ako su vaše namjere da se više bavite društvenim aktivnostima ili da zajedno razgovarate sa partnerom o vašim budućim planovima, ova sezona će za vas sigurno biti neverovatno produktivna. Vođenje svojim osjećanjima je za divljenje, ali ova sezona će vam omogućiti da zamislite stabilan put napred na način na koji možda ranije niste razmišljali.

Vaga (22. septembar – 23. oktobar) – 21. decembra, Sunce će se pomjeriti u vašu četvrtu kuću doma i porodice, označavajući zvanični početak zime i naglašavajući vaše dužnosti i odgovornosti u vašem privatnom svijetu. Kao horoskopski znak koji je orijentisan na vezu, imate tendenciju da date prioritet okupljanju ljudi, a kako zima dođe, pomjerićete ovaj fokus na porodičnu dinamiku. Dobra stavr je što ćete tokom prazničnih dana pomoći nekom članu porodice. Željećete maksimalno da u živate u udobnosti svog doma.

Jarac (21. decembar – 19. januar) – To je vaše godišnje doba, Jarčevi, što znači da ćete osjećati pritisak. 21. decembra, zimska kratkodnevica će donijeti Sunce u vašu prvu kuću ličnog identiteta. Ova sezona vas poziva da preobrazite neke od svojih ličnih ciljeva prije nove godine, tako da ne oklijevajte da ovu prazničnu sezonu učinite radosnom. Vi ste neko kome je uspjeh prioritet, a kako se godina bliži kraju, bićete nestrpljivi da započnete poduhvate koji zahtejvaju dosta discipline i rutine. Brinete se pod malim pritiskom, ali pod zimskom kratkodnevicom možete i kamenje da pretvorite u dijamante.

Manifestovanje zelja i magična energija

Jedan od popularnijih aktivnosti je pisanje namera. Napišite svoju namjeru na list papira, a zatim se fokusirajte u mislima na godinu pred vama, na korake koji vas čekaju na tom putovanju, na sve okolnosti i vaše mogućnosti. Zamislite kao da se želja već dogodila, ovo će u vama podstaći pozitivne vibracije i motivisati vas da se borite za ono što želite.

Manifestacija

Važan dio proslave uvijek je bilo iskazivanje ljubavi prema najmilijima. Ovo je odlična prilika da pozovete prijatelje ili porodicu na večeru i još više se povežete jedni sa drugima. Naravno, ne zaboravite da se povežete sa sobom. Tema zimske kratkodnevice podstiče nas na introspekciju. Ovo je idealno vrijeme da pogledate unutra i fokusirate se na ono što vam je u srcu.

Čak i ako vas specifični rituali ne ubijede, ovu energiju možete iskoristiti tako što ćete isključiti telefon, upaliti svijeću i opuštajuću muziku, i jednostavno provesti neko kvalitetno vrijeme sa sobom. Odvojite nekoliko trenutaka da duboko razmislite o sebi i svojoj prošlosti i vizualizujte šta želite za svoju budućnost.

Izvor: Sensa


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*