3 ZNAKA PAMTIĆE OVU SEDMICU DO KRAJA ŽIVOTA


Astrologija otkriva koji će znakovi imati najviše sreće ove sedmice.

Sedmični horoskop od 19. do 25. decembra 2022. godine donosi brojne događaje, ali će zvijezde biti posebno naklonjene određenim znakovima. Horoskop otkriva da će biti odlično raspoloženi, sve će ići glatko i svi će primjetiti koliko su ispunjeni. Evo znakova:

READ MORE
Share Story
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Copy
About
Login
BIK
Ako postoji nešto čega će pamtiti kada je 2022. u pitanju, to je definitivno ova sedmica. Biku savjetuju putovanja, hedonizam i trenutke sa prijateljima. Ljudi koji su rođeni u znaku Bika uživaće ovih dana sa svojom porodicom, a iznenadiće ih neočekivani pokloni i vijesti koje će ih obradovati. Takođe, ova sedmica je ključna za ljubav, posebno za one koji su slobodni.

LION
Lavovi će ove sedmice biti sretni kada je posao u pitanju. Ako ste dugo čekali promjene, ovo su dani kada one konačno stižu. To će vam smanjiti obaveze, a možete očekivati ​​napredak u vidu zarade ili pozicije. Mnogi Lavovi će bolje zarađivati, a novčani dobitak se može potrošiti na velike kupovine, zabavu i razonodu.

JARAC
Ova sedmica je početak vladavine Jarca, pa će svi Jarčevi osjetiti da je sve na svom mjestu. Biće samouvjereni i spremni za razne poduhvate, što znači da ih očekuju nevjerovatni uspjesi. Nije bitno na šta su fokusirani – dobri događaji su zagarantovani kako na poslovnom tako i na privatnom nivou. Društveni život će pružiti uzbudljive susrete, a samci će imati priliku da se zaljube.

Izvor. MONDO


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*