SLOBODA PRVI PUT U JAVNOSTI SA KĆERKAMA


Večeras je prikazan film posvećen čudima u manastriu “Tumane”, u kojem jednu od glavnih uloga tumači i glumica Sloboda Mićalović. Na premijeru je, iznenadivši mnoge, došla u društvu svojih kćerki – Mile i Vere. Ove tri dame su pokupile svu pažnju i oduševila prisutne kako svojom pojavom, tako i divnom energijom i harizmom kojom zrače.

Za ovu priliku Sloboda je odabrala klasično crno odijelo, koje joj je fenomenlano pristajalo. Minimalo je našminkana. Sa druge strane, i sestre bliznakinje su uklopile svoje autfite sa mamom, na koju su naslijedile prirodnu ljepotu.

302339-slobodamicalovicsacerkama-ff

foto: Damir Dervišagić

Sloboda je nedavno otkrila i najveće roditeljske strahove.

– Mislim da tu ne može da bude univerzalnog odgovora ili neka određan tema. Svaki dan me nešto brine. Sve ono što sam ja zamjerala svojim roditeljima, pa čak i danas kad me pozove i pita: Jesi li jela, što ne odmaraš više, ta neizvjesnost, svaki roditelj želi da zaštititi dijete, ali onda si razapet između toga da ne možeš ih štitiš, da moraš da ih pripremiš da odlete iz tog gnijezda. Mislim da će to biti najteži momenat. A one se već spremaju, malo bi voljele da budu same sa prijateljima – kaže glumica.

Takođe, osvrnula se na to zašto je ćerke dugo skrivala od očiju javnosti.

– To je Vojinova ideja da ih sklonimo od javnosti. Ali ne zato da ih ne bi drugi ljudi videli. Nismo hteli da im nameću da moraju da nose i naš život. Nismo hteli prerano da ulaze u taj svijet. Male su i ništa im ne znači. Jako mi je žao što nemamo neke profesionalne slike kad su bile male, ali mislim da je sad trenutak, sad su svjesne. Kad sam poslije Vaskrsa objavila fotografiju s njima, to je haos bio, trenutak porodične radosti i sreće. To je mač sa dvije oštrice – zaključila je Sloboda.

(Stil)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*