PRELOMILI! VIKI I TAŠKE DONIJELI ODLUKU SINOĆ


Kada je ove subote proglašeno da je Nermin Handžić nova Zvijezda Granda, njegovu mentoricu Viki Miljković preplavila je lavina emocija koje nije krila.Sinoć je u rodnom Tešnju priredio sjajan koncert pred 20.000 ljudi,a svi se slažu da je karijera pred njim.
ADVERTISEMENT

Ads by

Za talentovanog pevača iz Tešnja imala je samo riječi hvale, ali nakon trijumfa nije bila u stanju da sabere utiske.

– Ne znam kako sam preživjela, uopšte nisam svjesna. Svaki krug sam proživaljala kao da se kidam cijela i stvarno sam jako sretna i uzbuđena- istakla je ponosno.

Za nju je rad sa kandidatima mnogo više od prenošenja muzičkog znanja, jer se tokom ovih devet mjeseci vezala za svakog od njih.

– Taške i ja smo takvi da se jako brzo vezujemo za ljude i doživaljavamo ih kao svoju djecu. Mi se bavimo i njihvim privatnim životima, savjetujemo, pomažemo im i radujemo se sa njima- objasnila je Miljkovićeva.

– Ja sam producent i time se bavim zbog toga se i angažujem, ali veoma sam uzbuđen- dodao je Taške.

Iako je kraj takmičenja, ona planira da pobjedniku maksimalno pomogne u svemu što ga u narednom periodu čeka.

– Nerminu će jako značiti da sa nekim ko je iskusan, kao što sam ja, prođe nastupe. Trudmo se da orkestar koji ga prati bude ispraćen na pravi način i vodiću ga na svoje nastupe– kaže ona.

U eri hiperpodukcije, Viki smatra da je narodna muzika konstanta i da za njega neće biti zime.

– Muzika koju on pjeva je muzika koju narod voli. Nemam ništa protiv muzike koja je u trendu, ali narodna muzika ostaje uvijek i zauvijek ona koju narod voli i koja će se njegovati i kamo sreće da bude što više ovakve djece kao što je Nermin- zaključuje Viki.

(Express/Grand)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*