SAŠA I SUZANA POPOVIĆ NAPRAVILI LUKS SVADBU ZA SINA, EVO ŠTA SU MU POKLONILI ZA VJENČANJE


Suzana Jovanović i Saša Popović još skupljaju dojmove s svadbene svečanosti koju su prošle nedjelje koordinirali za svoje dijete Danijela, koji je rekao ključno “da” Tijaninim pomazancima.

Popović, koji svoju bolju polovicu glavnog korisnika iz svog najupečatljivijeg braka vidi kao svog mladića, i vokal, unatoč svadbenim veseljima, također su ljubavnim pticama dali raskošno potkrovlje u strukturi koju prethodni nadglednik “Fabulousa” širi na Bežanijskoj kosa. Par od sada ima svoj krov nad glavom na kojem trenutno žive, a nova nekretnina je dobrodošla.

Kako pokazuju podaci, Tijana i Daniel ugovaraju veću obitelj i pozitivno će im odgovarati veći stan. Suzani i Saša su u svakom slučaju mladi i zadovoljstvo, pa im pokušavaju pomoći u svakodnevnom životu i pozivu do najvećeg.

Igrom slučaja, Popović je za razvoj kompleksa dao 7.350.000 eura, a interes za stanove je kontinuiran. Kako su mediji nedavno precizirali, cijena kvadrata je od 2200 do 2600 eura bez PDV-a. Najmanja potkrovlja od 47 četvornih metara su najviše tražena. Brojni umjetnici i natjecatelji već su ranije preuzeli kontrolu nad potkrovljem, pa će Daniel i Tijana imati popularne susjede. Viki Miljković, organizacija koja upravlja domovima bogataša, angažirana je da pripremi ekstravagantne potkrovlja. Za sada je nejasno hoće li Daniel i njegova supruga živjeti u ovom kompleksu ili će posjed iznajmiti.

3031281-dfsgfdsg-ff


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*