TEST – IZABERITE 1 RUŽU I SAZNAJTE KADA ĆE VAM SE ŽELJA OSTVARITI


Test koji otkriva kada će vam se ostvariti želja – izaberite jednu ružu sa slike!

Testovi sa slikama su uvijek zanimljivi, ali su povezani i sa vašom podsvijesti – pokazuju koliko brzo će vam se želja ostvariti. Izaberite jednu ružu sa slike koja vam se najviše dopada i pročitajte nešto novo o sebi i ostvarenju želje.

 

JetBlue Launches Hostile Takeover Bid to Acquire Spirit Airlines
izaberite-ruzu-sa-slike-i-saznajte-kada-ce-vam-se-ispuniti-zelja-242228608-280599911-353732165-157984784-1937554717

Narandžasta ruža – Nesumnjivo ste veoma emotivna osoba. Imate čistu dječiju dušu i emocionalno ste ranjivi. Lako se uznemirite i lako se ljutite, ne volite da pričate svoje tajne. Važno je da vjerujete osobama koje su deo vašeg života. U svakoj vezi vam je važno da znate da li možete da vjerujete onome ko je pored vas. Želja će vam se vjerovatno ostvariti mnogo ranije nego što očekujete ako se malo potrudite.

Crvena ruža – Vi ste osoba dubokih osjećanja i jakih emocija. Nesumnjivo, spremni ste na mnogo za sreću voljenih.Tvrdoglavo težite cilju, ponekad ne birajući sredstva, donoseći spontane i emotivne odluke. Vjerovatno će vam se želja ostvariti u bliskoj budućnosti, ali će sve biti malo drugačije nego što zamišljate.

Plava ruža – Često ste dobro raspoloženi, ali ponekad ste jednostavni i naivni.

Ne volite teškoće i za vas ne postoji neriješiva situacija. U svemu vidite pozitivne strane. U porodici ste voljeni i ljubazni ste prema drugima. Nesumnjivo da će vam se želja ostvariti, međutim, moraćete malo da sačekate da se stvari na empotivnom planu poslože.

Žuta ruža – Vi ste nevjerovatna i neobična osoba, drugačije vidite svijet. Imate određene sposobnosti koje treba da razvijete. Ponekad, vidite stvari koje drugi jednostavno ne primijećuju, često iznenadite ljude. U ovom životu mnogo je u vašim rukama, skoro sve zavisi od vaših postupaka i vašeg emocionalnog raspoloženja. Vi odlučujete kako i kada će vam se želja ostvariti.

Ružičasta ruža – Bez sumnje, vrlo brzo će se mnogo toga promijeniti u vašem životu. Imate mnogo opcija, veliki izbor, pred vama – drugačiji put. Vjerovatno vaša želja neće biti toliko relevantna u svjetlu predstojećih promijena. Mislite pozitivno i sve šanse će povećati optimizam.

Izvor: Sensa


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*