ŠTA ĆE SE DESITI U ORGANIZMU AKO JEDETE JAGODE SVAKI DAN


Razmišljate o tome kako izgraditi svoj prijem hranjivih tvari i ojačanja stanica? Jagode su za to izvanredna odluka!

Ove slatke i mirisne bobice koje se razvijaju na tlu prepune su osnovnih dodataka, vlakana, L-askorbinske kiseline, folne korozivne tvari i kalija, prema američkom Ministarstvu poljoprivrede. Oni također sadrže skromne količine željeza, bakra, magnezija, fosfora, selena i hranjivih tvari B, K i E.
Unatoč činjenici da sadrže tonu šećera, na njih se gleda kao na hranu s niskim glikemijskim udjelom jer trenutno ne utječe na uspon u tom raspoloženju. Pojačanja stanica od jagoda mogu imati neke veze s tim.

Normalno korištenje jagoda povezano je sa zvučnim razinama glukoze, na što ukazuju koncentrati na raspoređene u dnevniku Antioksidansi i hranjive tvari.

U slučaju da znamo ovaj veliki broj prednosti, možda biste trebali dosljedno jesti jagode. Pod pretpostavkom da osjećate da će vaša koža poprimiti nijansu jagoda pod pretpostavkom da ih često jedete, to nije točno.
Svakodnevna porcija jagoda može dodatno poboljšati dobrobit srca

Recenzija distribuirana u Journal of Molecular Sciences preporučuje da dosljedno jedemo izvore hrane bogate L-askorbinskom kiselinom, poput jagoda, budući da na taj način možemo raditi na čvrstoći kardiovaskularnog okvira.

Nikada nemojte zanemarivati ​​ovu večeru tijekom dana kako biste bili u formi, ali oprezno birajte što jedete

Napravljen je od L-askorbinske kiseline, koja potiskuje oksidaciju strašnog kolesterola LDL. Poznato je da LDL napada oskudne vene i nakon toga ih otežava, prenosi Verywell Health.
Jagode će također zaštititi dobrobit mozga ako ih jedete dosljedno

Istraživači kažu da su i jagode odgovorne za smanjeno slabljenje velikog mozga, a moguće je da su za to odgovorni flavonoidi koji se u njoj nalaze, a imaju umirujuća svojstva i štite od malignog rasta.
Okvir vezan za želudac također će sudjelovati u dijelu prednosti jagoda

Jedna šalica jagoda sadrži oko 3 grama topivih i netopivih vlakana, a otapalo je bitno za dobru apsorpciju jer skuplja vodu u crijevnom sustavu i na taj način pomaže pri odvajanju suplemenata sve više bez problema. Netopljivi niti dodaju solidarnost stolici tako da će jednostavnije i brže proći kroz probavne organe.

Jagode su prikazane kao pomoć u prevenciji makularne degeneracije povezane sa starenjem, najpoznatijeg razloga za oštećenje vida kod starijih osoba. Istraživanja su pokazala kako svakodnevna uporaba najmanje tri organska proizvoda može umanjiti rizik od stvaranja makularne degeneracije za više od 36%. Istraživači prihvaćaju da se prednosti mogu pripisati elagičnoj korozivnoj tvari, ojačanju stanica od jagoda.

10 vrsta hrane koje vaša štitnjača voli bez sumnje, i dvije koje biste se trebali držati podalje

Sjetite se da što više jagoda jedete to će vaše tijelo biti bolje. Možete ih jesti same ili dodati doručak, a to je nedvojbeno nevjerojatna opcija za čvrstu rutinu prehrane. Bitno je naglasiti da glavne nove i smrznute jagode sadrže skromnu gomilu vrijednih dodataka koji doprinose dobrobiti. Konkretno, prirodni proizvod koji se rukuje gubi najviše – iako možda ne u cijelosti svoje prehrambene prednosti.
Zalijte jagodama, limetom, krastavcem i mentom
Učvršćenja:

200 grama narezanih jagoda

200 grama izrezanog novog krastavca

2 limete, izrezane

50 grama listova nove mente

vođen

voda

uređenje:

Pomiješajte svaki fiks u dvije litre vode. Promijeniti i ostaviti da odstoji u hladnjaku negdje 10 minuta. Pa ipak, na kraju dana voda će biti pripremljena i prepuna okusa, očito – pod pretpostavkom da je ostavite duže, okus će biti prizemniji! Umjesto obične vode, također možete koristiti mineralnu vodu.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*