SPREMITE SE – VEČERAS KREĆE RETROGRADNI MERKUR


Gledatelji kristala upozoravaju na približavanje vremenskog okvira, koji sa sobom nosi brojne prepreke, duboku uzbudljivu vožnju i puno poteškoća na svim poljima

Ovan

Na duge staze, retrogradni Merkur će otkriti vašu pronicljivu stranu. Vidite stvari oko sebe onakve kakve jesu. Počinjete ostvarivati ​​nešto značajno i značajno, ali ćete imati problema s dopisivanjem. Razmislite oprezno prije nego što išta kažete.

bik

Tijekom retrogradnog Merkura, vaš nepokolebljivi mentalitet može vas odvesti u halucinacije i okolnosti testiranja. Bit ćete skloni slijediti indiskretne izbore koji se ne slažu s vašom uravnoteženom perspektivom.

Blizanci

Povratak u prošlost i otvaranje starih bliskih ozljeda stječe vam nevolje ljubavne veze. Bit ćete skloni bliskoj domaćoj drhtavi, a srce će osvojiti mozak. Vi ćete živjeti više ranije, suočavajući se sa čežnjom. Međutim, bitno je podsjetiti da nisu sve stvari tako strašne! Napokon ćete priznati svoje kontemplacije i osjećaje, a kada ih se sjetite, lakše ćete ih se riješiti.

Bolest

Kako ovaj retrogradni stadij stvara, osjećat ćete se sve bliže domu. Suočit ćete se s raskrižjem i način na koji odaberete mogao bi radikalno promijeniti stvari. Zbunjeni ste, ali se sjetite vlastitog prosperiteta i budite zahvalni na stvarima koje vam pomažu u guranju naprijed.

Lav

Retrogradni Merkur vam predstavlja da trebate biti odvojeni od svih ostalih i razmišljati o svojoj budućnosti. Odmorite se i dopustite sebi da se opustite. Svatko treba kratko razdoblje za sebe, a trenutno je glavna sekunda da se posvetite svom biću.

Djevica

Merkur utječe na vaš znak. Traže vas problematična okolnost, ali promašaji i neugodnosti će biti prikriveni na samom početku – tek kasnije se popnu na vrh. U stanju ste učiniti više nego što prirodno sumnjate. Budite oprezni s izborima.

Vaga

Retrogradna faza može vam dovršiti mentalnu snagu do određenih veza koje nikada više nećete cijeniti. Načini na koje obično iznosite sada mogu postati neprikladni. Pronađite izborne načine da ostanete u kontaktu. Pomno razmotrite sporazume i dogovore.

Škorpion

Kao pravi znak, vi zapravo ne sudjelujete u visokim točkama i niskim točkama koje vam život donosi. Nećete se brzo voziti toboganom koji je spreman za retrogradni Merkur, no morate birati između ograničenih mogućnosti. Međutim, Škorpion je dovoljno pametan, pa će lako prepoznati napredak koji dolazi. Dovoljno ste pronicljivi da shvatite da su negativni uvjeti prolazni.

Strijelac

Za sada ste zarobljeni u kojem nedvojbeno možete vidjeti izlazni plan, ali ne žurite na kraj. U svakom slučaju, kada se općenito osjećate zaglavljenima, postoji plan izlaska cijelo vrijeme. Bit ćete pomalo zbunjeni i usredotočeni, ali imajte povjerenja u sebe.

Jarac

Ova retrogradna faza za vas neće biti tako sigurna u odnosu na svaku drugu osobu. Iako ćete profitirati od toga, također ćete se osjećati pomalo slomljeno u pogledu određenih stvari. Nešto se skriva od vas i to će nešto postati otkriveno. Jednostavno se pobrinite da odgovorite na odgovarajući način i ne poletite s ručke prije nego što izložite trenutnu stvarnost.

Vodenjak

Retrogradni Merkur donosi vam iznimne poteškoće. Uskoro ćete odlučiti kamo nastaviti kako biste pronašli mir sa stvarima koje ste pokušali zanemariti. Odvojite vrijeme koliko je potrebno, rješavajte teškoće pojedinačno.

Riba

Ovaj retrogradni Merkur donosi ruševine i nezadovoljstva. Brojne stvari kojima ste se bavili bit će opozvane pred vašim očima. Iako imate na čemu biti zahvalni, najvjerojatnije to nećete moći vidjeti dok je ova retrogradna faza u tijeku. Pokušajte preuzeti mentalitet više nade.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*