KO SE SJEĆA “ZLOBNICE”, CIJELA BOSNA JE GLEDALA OVU SERIJU


Gabriela Spanic je jedna od najvećih zvijezda telenovela u svetu, a domaćoj publici postala je poznata krajem 90-ih kada smo sjedili ispred malih ekrana željno iščekujući nove epizode čuvene serije “Zlobnica”.

Glumicu Gabrijelu Spanic koja vuče korijene sa Balkana, je domaća publika upamtila po čuvenoj ulozi u seriji Zlobnice.

Krajem 90-ih godina ova serija je imala veliku popularnost, a osim glumom, veliku pažnju je privukla i svojim atraktivnim izgledom i nevjerovatnom ljepotom.

Od te serije prošle su 2 decenije, a ono što se nije pomjerilo je njen izgled. Danas ima 48 godina, međutim, gotovo da izgleda bolje nego kada je bila djevojka.

I dalje se bavi glumom i vrlo je popularna u Južnoj Americi. Na fotografijma koje dijeli sa pratiocima na društvenim mrežama se jasno vidi njen odličan izgled. Čini se da njoj godine ne mogu ništa.

Objavu dijeli Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Međutim, Gabriela je proslavila 48. rođendan, prevremeno je posegnula za metodama protiv starenja, pa se nerijetko u Južnoj Americi, gdje je i dalje vrlo popularna, čuju kritike na njen račun. Sve češće se o njoj piše upravo u tom kontekstu, a nedavno su je fanovi na Instagramu upitali šta joj se desilo sa licem.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*