2 ZNAKA ĆE SE KUPATI U PARAMA OVAJ MJESEC


Ukoliko ste rođeni u nekom od ova 2 znaka, očekuje vas obilje u narednom mjesecu

Ako je vjerovati astrolozima, ova 2 znaka neće morati ni prstom da mrdnu, a novac će se lijepiti za njih.

Indonesia bans palm oil export
Venera će na početku maja biti u znaku Ribe, a s obzirom da je ona planeta obilja, to će se lijepo odraziti na finansijsko stanje ovih znakova. Evo ko će imati najviše sreće u maju, bar kada je novac u pitanju:

BIK

Ovo je mjesec kada je konačno počeo vaš trud da se isplaćuje. Godinama ste radili, sada je vrijeme da plodove uberete. Takođe, imaćete sreće i u igrama na sreću.

Finansijsku dobit ćete ostvariti i kroz rad sa prijateljima, pa nemojte bježati ni od te opcije. Ovog mjeseca će vam se otvrati neke neočekivane mogućnosti, ali dobro razmilite prije nego što donesete ispravnu odluku. Novca će biti, ali je važno da dobro razmislite.

LAV

Finansijska podrška može doći od starijih rođaka ili to mogu biti neke zaostale isplate osiguranja, vrijedni pokloni, pa čak i nasljedstvo.

Slušajte svoju intuiciju i vodite se njome pri donošenju odluka kada je novac u pitanju. Igrajte na sigurno i ne upuštajte se u finansijske avanture. Ukoliko pametno povlačite poslove poteze, zvijezde će vas nagraditi velikom količinom novca.

Dok će za neke znakove Zodijaka maj biti izuzetno uspešan i to na svim poljima, neki će narednog meseca gledati u prazan novčanik. Ruska astrološkinja Tamara Globa otkrila je koga to u narednom mesecu očekuje teška besparica. Evo o kojim znakovima je riječ:

Škorpija

Iako stoje čvrsto na zemlji i nisu sklone rizičnim poduhvatima, savet Škorpijama je da se ne zaleću u maju i da ne troše novac bez prijeke potrebe. Mogući su nenadani gubici, neočekivani troškovi zbog čega je najbolje da prištede i da budu spremni. U narednom mjesecu je moguće i da će mijenjati karijeru. Savjet je i da smanje troškove.

Rak

Predstavnici ovog znaka imaju jedan veliki nedostatak – previše vole da troše novac. Nažalost, u maju će morati da se saberu i ograniče kupovinu nepotrebnih stvari. Velika je vjerovarnoća da će imati neke kvarove u domaćinstvu, a što će im dodatno iscediti kasu… Nipošto ovog mjeseca ne podižite kredit, zapašćete u dugove iz kojih ćete se teško izvući.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*