CIJELA JUGOSLAVIJA JE OBOŽAVALA BUBU MIRANOVIĆ


Pjevačica je važila za jednu od najljepših žena na estradi devedesetih…

Folk pjevačica Buba Miranović važila je za jednu od najlepših i najatraktivnijih pjevačica devedesetih. Onda je odlučila da se povuče sa javne scene i publika do skoro nije mogla da je vidi u medijima

Biljanu Bosiljčić nove generacije nisu imale priliku često da viđaju u javnosti, te nisu mogli da primijete sve zbog čega su je Jugosloveni obožavali. Svojevremeno se pisalo kako ju je i naš čuveni pjevač Rođa Raičević volio do smrti.

Ona je ipak na oltar staka već sa 19 godina, a na večnu ljubav se zavjetovala Žiki Bosiljčiću. Kasnije je otputovala u Toronto gdje je živjela 5 godina i ostvarila se kao majka i rodila dvoje djece Kristinu i Filipa.

Biljana Bosiljčić, mnogo poznatija pod nadimkom Buba, napustila je estradu pre nekoliko godina i od tada je nema u medijima. Pisalo se o tome kako ju je naš čuveni pjevač volio do smrti, a ona je pred oltar stala već sa 19 godina.

— U Kanadu sam otišla da radim, tamo sam postala supruga, tu sam ostala neke četiri godine dok se djeca nisu rodila. Ali nisam se iselila, malo sam tamo, više sam ovde. Kanada je jedna prelepa zemlja, divna je i biće mi zadovoljstvo da pođete sa mnom. Mislim da sam bila u mjeri opasna mama koliko to treba, tražila sam od svoje djece da uče, da završe škole, fakultete — istakla je pjevačica svojevremeno.

Bila je prepoznatljiva po ljubičastoj boji kose, ali se u međuvremenu odlučila da promijeni nijansu i danas je ona zanosna crnka.

2496457-screenshot-15-share


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*