POSTALA JE MAJKA U 52. GODINI: Otac djevojčice ne želi da čuje za nju, a evo kako Salveta sama brine o kćerki


Srbijanska glumica Ljiljana Jakšić, koja se proslavila ulogom Salvete u jednom tv šou programu, postala je samohrana majka u 52. godini.

Ljiljana je kćerki dala ime Darija, i potpuno sama se brine o njoj. Djevojčicin otac uopšte se ne zanima za njih dvije, pa se Salveta sama prolazi kroz njeno odrastanje i uživa u maloj Dariji.

“Ma, čudo jedno je ona, moram tako da kažem, iako znam da to zvuči bez veze, sve majke to misle za svoju djecu. Ali, ona je toliko dobra, mirna. Evo, sad smo bili na njenom krštenju u Sabornoj crkvi. Čula se nije. A bilo nas je bar dvadesetak, i pop koji je baš dugo pjevao. A ona, gleda malo u mene, pa kad vidi da ja gledam u popa, onda i ona gleda u njega. I tako sat vremena, malo u mene, malo u njega. Ni glas nije pustila, niti je bila nervozna. A što pozira“, smije se Ljiljana.

“Pravo da vam kažem, bila sam, naravno, u početku malo uplašena, kako ću, šta ću, ali brzo sam se opustila, jer bila mi je takva radost da budem s njom, pa nisam htjela samo da brinem. A i sve ide tako brzo, stalno se nešto mijenja. Taman se navikneš na jednu njenu promjenu, kad eto ti nešto novo nauči. I tako stalno. Evo, juče je napravila prva dva koraka samostalno, i vjerujem da će brzo prohodati. Ma, znam da se sve majke tako osjećaju, ali ta radost kada sam s njom, to se stvarno ne može opisati. I svi problemi oko mene su mnogo manji, nisam ih ni primijećivala dok sam bila samo s njom. E, kad sam izašla u stvarnost, pa kada su me sačekale neke odluke, knedla mi se vratila u grlo“, priča nam Ljilja.

 

Prethodni članakDJEVOJČICA SA 2 GODINE PRESTALA GOVORITI: Nakon 3 godine je progovorila i šokirala je roditelje!
Sljedeći članakDuge 22 godine je bio slijep, a onda je progledao. Prvo što je vidio je lice svoje kćeri, a reakcija je nerpocjenjiva. (VIDEO)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*