ALEN I MAJA OTVORILI VRATA NOVOG PORODIČNOG DOMA


Prva zajednička Nova godina u toplom domu, a za nekoliko dana postaju bogatiji za još jednog člana porodice.

Bilo jednom na jednom velelepnom imanju nadomak Beograda, poznatijem kao Šimanovci, te 2020. godine… 6. septembra na grandioznom otvaranju najgledanijeg rijaliti formata Zadruga, prvi put, sreli su se tada poznati beogradski kazanova i mlada i lepa medicinska sestra. Tog datuma, nisu ni slutili da će im se život promijeniti iz korijena i da će im to biti sudbonosni susret.

Alen Hadrović, poznati šarmer beogradskog noćnog života u to vreme, pristupio je ovom projektu, ne bi li pokazao sebe u najboljem svjetlu, sa najmanjom nadom da može da mu se desi ljubav za cijeli život. Pored toliko djevojaka po klubovima i lokalima čiji je bio vlasnik i djevojaka koje su mi bile u blizini, nije pomišljao da jedna djevojka može da mu promeni način života i pretvori ga u porodičnog čovjeka.

676-2021-12-19t151432-754

Foto:Pink.rs

Maja, tada Marković, pojavila se sa željom da predstavi sebe u nekom drugom svetlu i poradi na svojoj muzičkoj karijeri, ali prije svega zauzetog statusa. Dokaz da ljubav nema granice i da je njihova priča bila jedna od pravih, je to što su prepoznali svoje emocije i odlučili da na svoju prošlost kao takvu stave tačku i u budućnost zakoračaju zajedno i zauvek. Sa minimalnim poteškoćama prevazišli pritisak javnosti i osuda i izborili se za svoja osećanja. Kako to u bajkama biva, vrlo brzo nakon izlaska iz rijalitija, vjenčali su se i saznali da će postati roditelji. Nešto kasnije, kupili su svoj stan, pretvorili ga u topao dom, gdje žive zajedno sa Majinim sinom Akijem i čekaju svoje prvo zajedničko dijete, bebu Vuka.

676-2021-12-19t151449-659

Foto:Pink.rs

Sada, porodica Hadrović, sa nestrpljenjem broji sitno do dana porođaja i dolaska bebe na svijet, u svom zajedničkom domu od koga su napravili pravu čaroliju. Bračni par otvorio je vrata svog doma i ugostio portal Pink.rs, a ovom prilikom pokušavamo da vam prenesemo duh praznika iz stana Maje, Alena i malenog Akija.

676-2021-12-19t151444-047

Foto:Pink.rs

676-2021-12-19t151510-311

Foto:Pink.rs


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*