PRIKLJUČENA JE NA KISEONIK: Evo gdje je Marina Tucaković smještena i u kakvom je zdravstvenom stanju!


arini Tucaković, koja dugo godina bije bitku s kancerom, jutros se, uslijed teškog napada gušenja, naglo pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je intervenisala hitna pomoć.

Kako domaći mediji prenose, Marina je zbrinuta u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gdje joj je medicinsko osoblje posvetilo punu pažnju, ne bi li što prije sanirali sve novonastale zdravstvene tegobe i sprečili da joj se stanje dodatno pogorša.

 

Kako se motivisati za vežbanje
Recommended by LuponMedia
recommended by
Mgid
Mgid

AMAZON TRADER
This Young Srebrenik Family Now Makes $15,800 Per Month With Amazon
LEARN MORE
suzana-jovanovic-10062021-0390
Marina je trenutno, prenosi “Pink.rs”, priključena na kiseonik, a kako kažu ljekari – nije životno ugrožena i svi su izgledi da će se uskoro oporaviti.

Podsetimo, o pogoršanju njenog zdravstvenog stanja javnost je na Tviteru alarmirao njen sin Milan Radulović Laća, koji je zamolio za pomoć jer mu je majci pozlilo.

– POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je prije moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam – napisao je jutros Radulović, a nakon celodnevne drame, ponovo se oglasio na mrežama.

– Hvala svima na podršci. I na tome što su svi divni ljudi dokazali da dobro i dalje postoji. Sledi borba. Za moju majku. Mog heroja. I sve što je učinila za nas. Žilavi smo. Ne damo se.

Izvor:Srbijadanas


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*